3 motive pentru care să comanzi online un tort cu livrare la domiciliu

Tortul este una dintre atracțiile principale ale unei petreceri, așa că efortul depus pentru achiziționarea produsului potrivit trebuie să fie unul pe măsură. De la alegerea modelului corespunzător, până la ornamentul care să-i dea acel aer special – toate sunt detalii care fac diferența, așa că trebuie tratate cu o atenție deosebită.

Celor menționate mai sus li se adaugă și timpul pierdut pentru căutarea cofetăriei potrivite, plasarea comenzii, ridicarea comenzii și transportarea produsului până la domiciliu. Toate aceste aspecte încep să fie din ce în ce mai evitate, mai ales de bucureșteni.

Tot mai mulți clienți se îndreptă către cofetăriile online, unde pot plasa comenzi de tort cu livrare la domiciliu. De ce? Iată câteva aspecte care îți confirmă că o cofetărie online este mult mai practică decât o cofetărie unde plasarea comenzii necesită prezența fizică a clientului:

  1. Economisești timp

Timpul este o problemă pentru majoritatea dintre noi, mai ales dacă locuim într-un oraș atât de mare și aglomerat cum este Bucureștiul. Drumul zilnic de acasă până la locul de muncă ne poate costa chiar și câteva ore (indiferent dacă folosim mașina personală sau transportul în comun), așa că s-ar putea să nu mai avem disponibilitate și energie să colindăm orașul în căutarea tortului potrivit.

Din această perspectivă, o comandă online cu livrare la domiciliu s-ar putea să fie cea mai bună soluție. Nu durează mai mult de câteva minute și, în timp ce produsul este adus la adresa specificată, tu îți poți vedea liniștit de treburile tale.

Atenție totuși la cofetăria online pe care o alegeți atunci când vreți să faceți o comandă de tort în București. Pentru a nu vă lovi de surprize mai puțin plăcute, asigurați-vă că timpul de livrare nu depășește mai mult de 60 de minute. Este indicat, de asemenea, să vă asigurați că timpul dat pe site se respectă, așa că citiți câteva review-uri online care să vă confirme seriozitatea cofetăriei.

  1. Scapi de grija transportului

Transportul tortului de la cofetărie până acasă poate fi un alt factor de stres pentru clienții din București. Distanța care trebuie parcursă, aglomerația și gropile de pe străzi condiționează într-o foarte mare măsură starea în care produsul ajunge la destinație.

Nimeni nu vrea să comande un tort cu un ornament special, care să se strice până la destinație. Motiv pentru care tot mai mulți bucureșteni se îndreaptă către cofetăriile online cu transport inclus. Dacă aveți norocul să dați peste o cofetărie orientată către client, livrarea va fi gratuită.

  1. Ai mai multe șanse să găsești un produs pe gustul tău

Alegerea modelului potrivit de tort poate fi o altă sarcină dificilă, mai ales dacă nu ai la dispoziție foarte multe opțiuni. Alături de sărbătorit, tortul este vedeta petrecerii. Apare în toate fotografiile, așa că trebuie să atragă toate privirile și să stârnească admirația celor din jur. În același timp, trebuie să fie în acord cu tematica petrecerii și neapărat reprezentativ pentru sărbătorit.

O cofetărie online de renume va pune  întotdeauna la dispoziția clientului cât mai multe modele de tort, dându-i posibilitatea să se inspire și să facă alegerea potrivită. Cât despre gust și calitatea ingredientelor folosite, există cofetării online care garantează folosirea de produse naturale (cu excepția coloranților necesari pentru ornamentele din marțipan).

În plus, lasă la alegerea clientului compoziția și greutatea tortului, pentru a nu-l condiționa să cumpere un produs care nu este în acord cu dorințele și necesitățile sale.

Leave a Reply