4 motive pentru care trebuie sa incepi sa utilizezi Stailer

La cel mai bun salon din orasul tau poate fi greu de ajuns. Programarile se fac rapid, in numar mare, iar cand este o perioada aglomerata iti va fi dificil de obtinut un loc liber. Daca nu ai numarul de telefon de la receptie, cu atat lucrurile se schimba si mai mult. Un simplu telefon este mai rapid decat deplasarea ta la salon. Poti lua un avantaj cu programarile online pe stailer.ro. Iata 4 motive pentru care trebuie sa incepi sa utilizezi Stailer!

  1. Platforma este complet gratuita

Stailer este un site care cuprinde saloane de infrumusetare si stilisti din 5 zone din tara. Este vorba despre orasele Bucuresti, Timisoara, Iasi, Oradea si Cluj Napoca. Cele mai bune saloane din aceste orase si-au inscris afacerile pe staile.ro si sunt gata sa primeasca noi clienti!

Tot ce trebuie sa faci pentru a efectua o programare este sa intri pe prima pagina, sa selectezi orasul in care doresti programarea, genul tau si serviciul de care ai nevoie. La final, daca ai gasit un salon potrivit, poti introduce data si ora la care vrei sa te programezi.

Daca nu ai gasit niciun loc disponibil la ziua si data dorita, poti reveni in fiecare zi. Programarile se pot anula si poti beneficia de un loc liber. Timpul petrecut pe platforma este complet gratuit! Poti face oricand o programare cu Stailer la Eros Beauty Lounge in Bucuresti sau poti cauta oricare alt salon din restul oraselor.

  1. Programarile online se fac mai repede decat telefonic sau daca te deplasezi la salon

Unul dintre cele 4 motive pentru care trebuie sa incepi sa utilziezi Stailer este economisirea timpului. Nu va mai trebui sa te deplasezi de acasa sau de la servici pentru a te programa.

Online, poti accesa toate informatiile despre saloanele si stilistii disponibili, iar programarile se fac mai rapid. Vei economisi timp si programarea va fi cu siguranta a ta. De asemenea, daca mama sau prietena ta are nevoie de o programare, poti face acest lucru pe site prin specificarea numarului sau de telefon. Vezi alte detalii si aici.

  1. Stailer te ajuta sa descoperi saloane noi

Daca vechiul tau salon s-a inchis sau nu te mai multumesc serviciile, pe stailer.ro poti descoperi altele noi. Fara sa te programezi poti vizualiza recenzii, serviciile prestate, pretul serviciilor, orarul salonului si rezultatele stilistilor. Vei putea compara preturile si astfel sa iti pui increderea intr-un alt salon fata de cel obisnuit.

  1. Serviciile disponibile sunt atat pentru femei, cat si pentru barbati

Site-ul stailer.ro ofera posibilitatea doamnelor si domnilos sa se programeze la salonul preferat. Puteti beneficia impreuna de serviciile unui salon. Acum poti merge cu partenerul sau partenera la centrul de infrumusetare din orasul vostru!

Fie mergeti la cate un salon pentru fiecare gen, fie la un salon pentru ambele genuri. Acestea sunt cele 4 motive pentru care trebuie sa incepi sa utilizezi Stailer, insa beneficiile nu se opresc aici! Viziteaza platforma pentru mai multe detalii.

Leave a Reply