Ambalaje de unica folosinta si biodegradabile pentru afacerea ta!

Restaurantele, cafenelele, pizzeriile, cofetariile sau orice comerciant in mancare si bauturi are nevoie sa dispuna de ambalaje pentru acestea. Pentru batuturi si mancare, ambalajele trebuie sa fie foarte eficiente, astfel incat clientul sa poata consuma cat mai bine ceea ce a comandat de la tine. Fie ca este vorba despre street food sau doar despre un restaurant, in ambele cazuri clientul trebuie sa se poata bucura in cele mai bune conditii de mancare si/sau baurura.

Comanda online ambalaje de unica folosinta si biodegradabile pentru afacerea ta! Plasticul a fost tot mai interzis in numeroase locatii de mancare si bautura, cat si in supermarketuri sau chiar in piete. Acesta nu este intocmai prietenos cu mediul si poate il afecta foarte mult. La Snick Ambalaje gasesti o gama larga de ambalaje de unica folosinta si din diferite materiale care protejeaza mediul inconjurator.

Read More

Cerinte de indeplinit pentru a primi acreditarea pentru laborator – partea de mediu

Aspectele ce trebuie indeplinite si criteriile pe care trebuie sa se plieze un laborator – indiferent de domeniul de activitate – sunt numeroase. Dintre acestea, partea de aparatura profesionala joaca un rol deosebit de important, existand o serie de conditii de acomodare si de mediu de respectat.

Este o cerinta ce prezinta aplicabilitate atat sediului permanent al unui laborator, precum si celor mobile care sunt echipate special. Legea impune acestuia sa declare politica referitoare la efectuarea incercarilor si in afara de localul principal.

Read More

Ce trebuie sa cauti la un site de tranzactii cryptomonede

Se stie ca in tarile dezvoltate, dar mai cu seama peste Ocean, aproape orice persoana stie sa citeasca niste indici bursieri si sa isi calculeze profitul sau, dimpotriva, scaderea actiunilor. Avem de-a face, astfel, cu o cultura a banilor si a tranzactiilor care este inca greu de egalat de catre publicul din Romania. De ceva vreme insa, romanii se pare ca au prins gustul tranzactiilor financiare, cata vreme acestea iti pot aduce un randament mai ridicat decat clasicele depozite la banci sau fonduri de investitii.

In acest trend s-ar putea inscrie si tranzactiile cu monede virtuale de tip BitWin, care in ultima perioada se poate spune ca au cunoscut o adevarat explozie. Acest lucru are la baza cresterea spectaculoasa inregistrata de asa-numitele cryptomonede de la sfarsitul anului trecut si pana acum, unele avand profituri de zeci sau chiar sute de ori mai mari in ultimul an, fata de perioada de referinta de anul trecut, spre exemplu.

Read More

Cum ajungi pe prima pozitie?

Fiecare detinator al unui site, fie ca acesta este blog, magazin online sau alt tip de site, doreste sa si-l promoveze in asa fel incat sa atraga pe acesta vizitatori. Orice site este facut cu un scop. In cazul blogurilor, de obicei acestea sunt create cu scopul de a impartasi cu cititorii acestuia idei personale, momente din viata bloggerului si chiar gandurile acestuia. Magazinele online sunt create cu scopul de a prezenta si vinde produse. Pentru promovarea acestora exista o serie de metode, dar cele mai des utilizate de posesorii de astfel de site-uri sunt: retelele de socializare, campaniile de email, publicitatea PPC, inscrierea in directoare, publicarea de articole, comentarea pe alte site-uri, postarea pe forumuri. Acum o sa vorbim putin despre fiecare in parte, pentru a putea intelege cum functioneaza fiecare dintre aceste instrumente de promovare ale unui site.

Considerata cea mai simpla si eficienta metoda de promovare a unui site, retelele de socializare pot aduce acestuia o multitudine de vizitatori. Aceasta poate creste foarte usor comunitatea unui website. Este simplu de realizat, prin simpla creare a unei pagini asociate cu website-ul pe care dorim sa il promovam, iar apoi invitam prietenii sa se inscrie ca membri ai acesteia. Retelele sociale mai pot fi concepute si ca ceva necesar in cresterea reputatiei site-ului pe care dorim sa il promovam. Insa, in ultimul timp, majoritatea retelelor de socializare s-au “desteptat” si blocheaza activitatea membrilor care posteaza articole de pe site-ul lor in foarte multe grupuri, deoarece considera acest lucru ca fiind Spam. O alta metoda destul de eficienta de promovare a unui site web o reprezinta campaniile de email. Daca se dispune de o baza de date de email-uri mare, atunci pana la promovarea website-ului prin aceasta metoda mai este doar un pas. La fel si aceasta metoda este destul de eficienta si foarte usor de realizat. Publicitatea PPC sau pay-per-click este la fel ca si celelalte de mai sus, o metoda prin care un site web se poate promova.

Despre inscrierea in directoare, webmasterii stiu ca aceasta era considerata cea mai eficienta metoda de promovare site web pana acum cativa ani, din cauza ca aceasta nu implica costuri si putea duce site-ul pe pozitii bune in motoarele de cautare. Astazi insa daca se foloseste acest instrument de promovare, trebuie ales cu grija directorul, deoarece acesta trebuie sa fie de o calitate inalta pentru a avea un efect pozitiv asupra site-ului. Si comentarea pe alte site-uri poate fi la fel de eficienta pentru promovare, deoarece daca aducem unui articol de pe alt site un comentariu interesant si la subiect si bagam si site-ul nostru acolo, acesta ne poate servi ca backlink si ne poate aduce vizitatori de pe acel site. Postarea pe forumuri este un instrument de promovare ce poate aduce destul de multi vizitatori unui site si este una din cele mai eficiente metode de a obtine backlink-uri.

Aveti un proiect nou si doriti servicii de instalare fibra optica?

Avem cele mai bune solutii.

fibraLa Value Telecom gasiti o echipa de specialisti pregatita sa faca fata celor mai interesante provocari. Experienta, spiritul inovator, calitatea materialelor pe care le oferim sunt principalele noastra atuuri. Adaugam la toate acestea preturi foarte rezonabile.

Ce sa faceti atunci cand aveti un proiect nou?
Va recomandam sa luati legatura cu un operator de la departamentul tehnic din cadrul valuetelecom.ro iar acesta va va indruma ulterior. Tehnicianul nostru va dori sa cunoasca detaiile proiectului si cerintele dumneavoastra in ceea ce priveste implementarea acestui proiect pentru ca, in functie de acestea, sa va sugereze si sa va consilieze in alegerea echipamentelor si solutiilor potrivite. Pe toata durata interactiunii cu lucrarea dumneavoastra va oferim suport tehnic competent.

Dar haideti sa vedem cateva servicii de instalare fibra optica pentru care ne puteti apela increzatori.

Vorbim in primul rand despre instalarea cablurilor de fibra optica in mediul aerian sau in mediul subteran, prin suflare. Fiecare varianta are propriile sale chestiuni specifice, iar tehnicienii nostri cunosc perfect ce implica fiecare proces. Daca doriti realizarea de legaturi de cabluri de fibra intre cladiri atunci vom instala fibra in aer. Insa in cazul in care fibra optica trebuie sa treaca prin mediul subteran va putem ajuta cu servicii de suflare.

Aceasta este o tehnica noua si extrem de apreciata de specialistii in domeniu, in primul rand pentru ca este foarte practica si in al doilea rand pentru ca este eficienta. Astfel, instalarea se realizeaza intr-un timp scurt, cu minim de riscuri.

Apoi, in afara de aceste doua tipuri de instalari de fibra optica, tehnicienii nostri sunt pregatiti pentru a realiza cablari structurate in interiorul cladirilor. Ce presupune acest lucru? In functie de caz si de solicitari sputem instala cablu coaxial, cabluri UTP/FTP sau rack de interior sau de exterior.

In acest scop echipa noastra de specialisti va utiliza una sau mai multe operatii cum ar fi jonctionarea fibrei, realizarea de masuratori pe fibra optica, realizarea unor Buletine de masuratori, caz in care vom specifica atenuarea pentru fiecare jonctiune. Masurarea fibrei optice este o operatiune deosebit de importanta si care necesita aparate bune de masurare. La valuetelecom, la instalarea fibrei optice utilizam doar aparate si instrumente de calitate, capabile sa ofere date relevante si corecte, ce vor ghida apoi realizarea altor operatiuni.

Zeci de firme ne-au contactat deja pentru servicii de instalare fibra optica. Avem la activ un numar impresionant de lucrari finalizate. Sunati pentru servicii de instalare la valuetelecom.ro

Totul despre casa de marcat!

Ghidul urmator are ca scop sa va ajute la achizitionarea celei mai bune case de marcat, care sa va ajute in gestionarea afacerii dumneavostra si care sa coste direct proportional cu cerintele dumneavoastra in legatura ea. Cu alte cuvinte, o sa incercam sa va indrumam astfel incat sa alegeti o casa de marcat exact pentru ce aveti nevoie si sa nu cheltuiti bani inutil, pe o casa de marcat sofisticata, dar care are aplicatii si functii care nu va sunt necesare.
Casa de marcat este in primul rand un mijloc de colectare a platii pentru majoritatea comerciantilor. Cu toate acestea, intre modele exista diferite niveluri de complexitate si au multe caracteristici pe care le presupun.

Ce este o casa de marcat?

casa-marcatO casa de marcat este un dispozitiv conceput pentru a inregistra si a factura cumparaturile unui client. Cu toate acestea, cele mai multe aparate moderne, cum ar fi cazul caselor de marca cu touch, au caracteristici mai avansate, cum ar fi managementul inventarului, bonuri de depozitare, de vanzare, contabilitate de gestiune, managementul punctelor de loialitate, etc.

Inainte de a ne orienta catre evolutiile moderne ale caselor de marcat, trebuie sa ne uitam la functiile sale de baza. In general sistemele POS au o tastatura, un calculator, o imprimanta si un sertar de bani si sunt sprijinite de un vanzator sau un casier. Pentru client, casa de marcat imprima o chitanta, dovada a tranzactiei, dar este utila si pentru comerciant pentru ca introduce vanzarile in contabilitate. Initial, sertarul de numerar a fost proiectat pentru a preveni furtul de bani de catre angajati.

Daca va intrebati cum anume va poate ajuta o casa de marcat in procesul vanzarii, veti constata ca in momentul utilizarii sale se reduce timpul de asteptare pentru clienti, se gestioneaza mai usor inventarul, se pregatesc facturile si li se ofera bonurile clientilor intr-un mod rapid.

Clasificarea caselor de marcat

In acest moment, pe piata exista trei tipuri de case de marcat ieftine: case de marca numerice (tipul de casa de marcat cea mai rudimentara), case de marcat alfanumerice (acestea sunt un terminal POS relativ mai sofisticat, care are trei functii principale: de incasare, de introducere manuala a produselor si de raportare a gestiunii) si case de marcat digitale (sau moderne, acestea sunt cele mai in voga. Seamana cu un calculator, dar au o dimensiune mai compacta si doar cu o atingere indeplineste toate functiile unei case de marcat numerice sau alfanumerice).

Anvelopele de iarna si investitia pe care o presupun

Daca tocmai ai luat decizia de a monta cauciucuri de iarna pe masina ta, urmatorullucru la care trebuie sa te gandesti daca este nevoie sa faci investitia in doua seturi sau este suficient sa ramai cu un set de jante de zapada si anvelopele de vara pe care lei ai deja. Exista avantaje si dezavantaje ale unei astfel de abordari, dar, in esenta, un set suplimentar de roti de iarna va constitui la o investitie initiala mare, dar una cu care puteti economisi bani si timp substantial cu privire la costul de montare si echilibrare a anvelopelor de doua ori pe an. Cu echipamentele corecte, puteti schimba chiar si rotile din garaj.

iarnaTot pentru a face reduceri de cheltuieli, sunt soferi care, atunci cand se decid sa cumpere un set de jante de iarna, cauta modalitati inventive de a mai taia din investitie. Astfel, daca masina functioneaza cu anvelope de vara si jenti de 18″, doresc sa achizitioneze anvelope de iarna de 17 sai chiar 16″. Avantajele aici tind sa fie tot de partea cheltuielilor, inclusiv in alegerea jantelor de dimensiuni mai mici care va fi mai putin costisitoare, dar, in acelasi timp, nu sunt la fel de eficiente in zapada.

Otel sau aliaj? Nu in ultimul rand, atunci cand va decideti daca doriti achizitia unui set de jante de iarna, trebuie sa luati in calcul si materialul din care acestea sunt confectionate: aliaj de aluminiu sau otel. Jantele din aliaj de aluminiu sunt mai usoare, se simt mai agile si, in general, dau o manevrabilitate mai buna. Pe de alta parte, in zapada sau gheata, greutatea redusa, agilitatea si raspunsul rapid nu sunt ceea ce vrei cel mai mult. Jantele din otel sunt substantial mai grele si, deoarece greutatea nu este sustinuta de suspendarea masinii, se face o mare diferenta la greutatea adaugata la masina de arcuri. In ceea ce priveste conducerea pe timp iarna, greutatea in plus poate fi un lucru foarte bun.

Acum, pe baza tuturor acestor informatii, puteti vedea daca configurarea ideala pentru conducerea masinii tale pe timp de iarna presupune cauciucuri de 15 “sau de 16”, jante din otel si pneuri de zapada cu nituri.

In ceea ce priveste folosirea cauciucurilor de iarna pe durata intregului an, nu este o idee prea buna. Pneurile de zapada tind sa fie mai zgomotoase. In plus, compusii mai moi din care sunt facute inseamna ca se vor uza mai repede, mai ales pe vreme calda. Uzura este critica, deoarece anvelope de iarna se bazeaza pe banda de rulare adanca pentru a adera la zapada si gheata. De indata ce zapada s-a topit, iar iarna ne-a parasit meleagurile, scoateti si anvelopele de zapada si reinstalati anvelopele obisnuite.

Magazinele online, ajutorul binevenit daca va cumparati carcase telefoane si accesorii telefoane

Pentru a pastra orice telefon in stare buna, este obligatoriu sa va cumparati si o husa. Aceasta are rolul de a-l proteja, dar si de a-l feri de praf sau ploaie, fenomene ce l-ar putea deteriora iremediabil. Este indicat sa va pastrati si folia de pe ecran atunci cand il cumparati din magazin si este nou. Ecranul se zgarie foarte usor si nu vreti sa-l schimbati la cateva luni. Si carcasele telefoanelor sunt sensibile. Se pot crapa sau zgaria foarte usor, daca nu sunt protejate de huse. Cele mai sensibile carcase de telefoane sunt cele ale telefoanelor de ultima generatie. O singura izbitura pe jos este de ajuns ca aceasta sa crape si in timp sa fie nevoie sa o schimbati.

Cele mai rezistente telefoane sunt cele vechi. Chiar daca nu beneficiaza de atat de multe functii ca un telefon din generatia noua, sunt mult mai practice si bateria poate tine pana la 4-5 zile. In fond, ceea ce va intereseaza este ca acesta sa nu se descarce cand va este lumea mai draga.

Accesorii la preturi reduse

Telefoanele mobile fara accesorii e ca o masina pe care doriti sa o tunati, dar nu aveti cu ce. Pe site-urile de profil, se gasesc zeci de accesorii telefoane la reducere. De exemplu, huse pentru carcasele telefoanelor puteti achizitiona la preturi cu 60% reduse. In cazul in care va petreceti foarte mult timp in masina si vi se descarca telefonul, va puteti cumpara un incarcator de telefon pentru masina. In felul acesta, nu veti mai avea grija ca telefonul se descarca in timpul unei discutii cu un posibil partener de afaceri. Un alt accesoriu pentru telefon sunt castile audio care au o reducere de pana la 42%. Daca a trecut ceva vreme de cand v-ati luat telefonul si nu mai aveti folia protectoare a ecranului, va puteti achizitiona alta cu o reducere de 33%. In magazinele de profil, preturile sunt cu mult peste cele din magazinele on-line.

Magazine online de huse de telefon recomandate:

http://husecool.ro

http://husetari.ro

http://www.husedeiphone.ro

http://www.husemania.ro

Accesarea unei pagini de Internet va ajuta mai mult decat ati putea crede daca sunteti in cautarea de accesorii pentru telefon sau a unor carcase pentru prieteni. Puteti face si o afacere din asta: cumparati la preturi reduse cat mai multe, iar la comenzi mari puteti beneficia de alte reduceri. Sa nu credeti ca veti sta cu marfa in birou: puteti castiga cativa bani in plus vanzandu-le prietenilor la preturi mai mici decat in magazine. Astfel, atat dumneavostra cat si clientii nu veti avea decat de castigat. Puteti demara in acest fel o mica afacere care are premisele uneia de succes. Puteti castiga bani cat sa va scoateti iubita la o cina romantica si la un film.

Avantaje si dezavantaje camine de batrani

Daca ne referim la caminele de batrani ca la o afacere, avand in vedere numarul mare de persoane de ambele sexe care au nevoie de ingrijire la varsta a treia, putem spune ca o asemenea afacere se poate dovedi destul de benefica din punct de vedere financiar.

Deschiderea unei afaceri care sa aiba ca domeniu, cazarea si ingrijirea batranilor poate sa aduca o serie de satisfactii atat din punct de vedere material cat si moral, care sa depaseasca cu mult micile dezavanataje care pot sa apara. Daca ar fi sa detaliem putin, putem afirma ca exista doua puncte de vedere, legate de avantajele si dezvantajele caminelor de batrani, iar in functie de ceea ce isi doreste cel care pune bazele unei astfel de afaceri, exista posibilitatea ca dezavantajele sa aiba un rol decisiv si sa provoace o oarecare reticenta legata de acest gen de afacere. O analiza amanuntita si un plan de afaceri bine pus la punct, poate fi in masura sa puna in balanta atat avantajele cat si dezavantajele, ducand astfel la luarea celei mai bune decizii.

Un avantaj major legat de o afacere care sa aiba ca domeniu de activitate infiintarea si sustinerea unui camin de batrani, il reprezinta faptul ca nevoia de astfel de serrvicii este intr-o continua crestere, deoarece tot mai multe persoane de varsta a treia, aleg sa isi petreaca ultimii ani din viata in acest gen de institutii, unde nu au parte de singuratate si beneficiaza de asistenta medicala si psihologica, nemaifiind macinati de faptul ca reprezinta o povara pentru cei care ar fi normal sa ii ingrijeasca. Un alt aspect foarte important, din punct de vedere al avantajelor infiintarii unor camine de batrani, care este in perfecta concordanta cu aspectul prezentat anterior, este cel reprezentat de faptul ca populatia tarii noastre este oarecum imbatranita, adica sporul natural negativ, fapt ce poate sa confere o doza destul de mare de incredere celor care doresc sa puna bazele unei astfel de afaceri.

Legat de dezavantajele infiintarii unui camin de batrani se poate dovedi destul de costisitoare, deoarece cu siguranta vor fi rezidenti care vor avea nevoie de fel si fel de echipamente speciale, care de cele mai multe ori nu pot fi decontate prin Sistemul National al Asigurarilor de Sanatate. De asemenea un alt dezavantaj major al unei astfel de afaceri, este reprezentat de gradul de responsabilitate si volumul destul de mare de lucru de care este nevoie in primele faze ale afacerii. Pana in momentul in care veti reusi sa angajati un personal specializat va trebui sa treaca o perioada destul de lunga de timp, iar in cazul in care acest lucru va merge greu, povara asociata functionarii in bune conditii a caminului de batrani si volumul mare de munca va vor solicita extrem de mult.

Incheierea unei afaceri imobiliare

Ce este aceasta misterioasa incheiere pe care o tot auzi mereu printre agentii imobiliari referindu-se la faptul ca sunteti pe drumul de a cumpara o casa? Practic, care orice afacere, o tranzactie imobiliara este incheiata atunci cand semnezi actele prin care devii proprietarul unei case. Dar, inainte de a ajunge ca prin magie la aceasta zi, pentru multi stresanta, o lista lunga de lucruri trebuie sa se intample. La ce te poti astepta in timpul procesului de incheiere, din momentul in care oferta este acceptata la momentul in care obtii cheile de la noua casa?

Giving away the keys

Deschiderea unui cont custode

Custodia este un cont detinut de o terta parte in numele a doua persoane aflate in timpul unei tranzactii. Deoarece exista atat de multe lucruri care trebuie sa se intample pentru a finaliza o vanzare, cel mai bun mod de a preveni neplacerile cauzate fie de vanzator fie de cumparator, este de a avea o terta parte neutra care sa tina toti banii si documentele referitoare la tranzactie pana cand totul a fost stabilit.

Fa un titlu de proprietate si obtine asigurarea acestuia

Obtinerea unui titlu de proprietate si asigurarea acestuia iti asigura in acelasi timp pacea interioara si o garantie juridica, astfel incat atunci cand va cumparati o proprietate, nimeni altcineva nu poate incerca sa pretinda ca e a lor, fie o ruda dezmostenita sau vreun vames care nu mai stie daca a fost sau nu platit. Un ofiter de la primarie va efectua o cautare pentru a va asigura ca nu exista parti intunecate sau ascunse ale titlului de proprietate, creante catre terte parti care ar putea pune sub semnul intrebarii sau invalida dreptul la proprietatea respectiva. Daca exista, aceste probleme vor trebui sa fie rezolvate inainte ca proprietatea sa devina a ta.

Gasirea unui avocat

Acesta este un pas optional, daca doriti sa obtineti un aviz profesional pe documentele de incheiere. Chiar si cei mai bine educati oameni se intampla sa nu poata intelege complet documentele. Astfel ca, un avocat imobiliar cu experienta nu numai ca ti le va explica, dar, de asemenea, va sti unde sa caute potentialele probleme la actele tale.

Negocierea costurilor de incheiere

Compania custode, care poate fi un notar, nu-ti va furniza serviciile gratuit, desigur, insa multe companii din aceasta industrie profita de ignoranta consumatorilor si stimuleaza profitul prin perceperea de taxe nedorite: administrative, de revizuire a cererilor, de evaluare, taxe auxiliare, comisioane si taxe de procesare si taxe de decontare. Asa ca fiti dispusi spre negociere.