Am citit pe Botosaneanul.ro ce se mai intampla in zona de nord a tarii

Fake news este un fenomen continuu in tara. De dragul click-urilor si a cresterii numarului de accesari pe pagina unii sunt in stare sa…distorsioneze adevarul. Se intampla de ceva vreme in Romania. Am observat si in perioada de pandemie, cand totul era incert, nesigur si de speriat, cum masele de oameni se temeau de ceea ce auzeau, desi nu era tot un adevar. Sa stii sa iti alegi bine sursa de informare e mare lucru.

Se spunea pe vremea comunismului si ceva vreme mai incolo nu mai mintiti poporul cu televizorul. Din fericire, acum avem tot mai multe surse de informare, printre care si online-ul. Un trust cu stiri de Botosani ar putea interesa in mod special daca esti din zona de nord a tarii sau ai familia aici. O recomandare ramane mereu Botosaneanul.ro. Iti prezinta realitatea obiectiva, asa cum este ea, cu stiri si investigatii diverse.

Recent in Botosani

Presa titra despre cazurile celor care gonesc pe strazi intr-o goana nebuna parca spre moarte. Nu de putine ori am vazut ca acesta a fost deznodamantul trist. De data aceasta teribilismul a fost sursa stirii. Pentru ca un tanar de 19 ani a fost depistat in trafic cu nereguli destul de multe.

Botosaneanul.ro mentioneaza despre tupeul protagonistului. Adica pe langa faptul ca nu era posesor de permis, s-a ales cu dosar penal, dar si cu amenda usturatoare, intrucat masina pe care o conducea dispunea de folie de iluminare si semnalizare.

Dar, sa ne desfatam si cu vesti bune si unele dintre acestea se refera la dotarile pe sectia de pediatriei din cadrul spitalului Mavromati din Botosani. Aparatura in valoare de un milion de euro a fost adusa aici. Asta inseamna ca viitoarele mamici si copiii lor vor avea parte de conditii mai bune, de servicii medicale mai complexe si nu se vor mai deplasa in alte orase pentru anumite investigatii.

Interviuri despre patriotismul local, stiri despre ce se mai intampla nou in Botosani sau cazuri care ne uimesc pur si simplu caci comunitatea de aici este diversa  se pare, sunt alte si alte titluri pe care le veti descoperi pe botosaneanul.ro.

Dupa cum este trendul zilelor noastre, va puteti abona pentru a citi imediat noutatile. Sau accesati pagina si rasfoiti in functie de stirile de interes, intre cele din categoria de politica, social sau reportaje sau top news.

Contact: redactie@martorincomod.ro

Leave a Reply