Ambalaje de unica folosinta si biodegradabile pentru afacerea ta!

Restaurantele, cafenelele, pizzeriile, cofetariile sau orice comerciant in mancare si bauturi are nevoie sa dispuna de ambalaje pentru acestea. Pentru batuturi si mancare, ambalajele trebuie sa fie foarte eficiente, astfel incat clientul sa poata consuma cat mai bine ceea ce a comandat de la tine. Fie ca este vorba despre street food sau doar despre un restaurant, in ambele cazuri clientul trebuie sa se poata bucura in cele mai bune conditii de mancare si/sau baurura.

Comanda online ambalaje de unica folosinta si biodegradabile pentru afacerea ta! Plasticul a fost tot mai interzis in numeroase locatii de mancare si bautura, cat si in supermarketuri sau chiar in piete. Acesta nu este intocmai prietenos cu mediul si poate il afecta foarte mult. La Snick Ambalaje gasesti o gama larga de ambalaje de unica folosinta si din diferite materiale care protejeaza mediul inconjurator.

Magazinul dispune de ambalaje si articole pentru catering, street food, cofetarii, gelaterii, evenimente, receptii, pizzerii, rotiserii, cafenele, smoothie bars, hoteluri si restaurante. La fiecare categorie vei gasi numeroase produse, atat pentru oferirea clientilor, cat si pentru utilizarea lor in bucatarie sau bar. Poti comanda online pahare, farfurii, tacamuri, caserole, pungi, sacose sau prosoape.

Ambalaje biodegradabile pentru Street Food

In parcuri, la zilele oraselor, balciuri, ori in locuri foarte populate sunt de cele mai multe ori cateva rulote care te ajuta sa iti stapanesti foamea. Street Food-ul este cea mai indicata arie unde poti folosi ambalaje biodegradabile. Acestea se arunca pe jos de multe ori sau in cosuri de gunoi foarte pline. Asadar, exista riscul sa fie duse de vant in ape sau chiar sa intre in pamant unde vor sta o lunga perioada de timp.

Din acest motiv, achizitionarea de ambalaje biodegradabile este o solutie foarte buna pentru afacerea ta. Foarte multi clienti nu cumpara din locuri unde se foloseste mult plastic, iar afacerea ta poate face parte din ele. Cu alte cuvinte, prin utilizarea lor vei atrage clienti mai multi.

Mediul inconjurator trebuie protejat constant! Snick Ambalaje iti pune la dispozitie articole din hartie si carton pentru Street Food, in mai multe culori. Alaturi de ele se regaseste gama de ambalaje biodegradabile precum pahare, paie, farfurii, tavite, sosiere si boluri, caserole, tavi si platouri, tacamuri si paletine, cat si pungi si sacose. De asemenea, poti cauta si in categorie de eco-friendly unde vei gasi aceeasi calitate.

Foloseste produse de calitate pentru mancare si bauturi!

La fel de mult cum conteaza gustul, conteaza si modul in care este transportat mancarea si bautura. Fie ca este livrata la domiciliu sau la munca, fie ca va veni clientul dupa ea, mancarea trebuie sa se pastreze in cele mai bune conditii. Aceasta nu trebuie sa curga sau sa se amestece felurile de mancare.

Pentru un transport facil si in conditii optime, alege gama larga de ambalaje de unica folosinta si biodegradabile pentru afacerea ta! Snick Ambalaje iti ofera o varietate de articole pentru orice locatii.

Leave a Reply