Alege navigatii cu Android pentru o experienta placuta la volan

Majoritatea masinilor noi vin deja echipate cu sisteme de navigatie complete. Acestea sunt de mare ajutor in trafic si dispun de o multime de functii care iti fac sofatul mai usor. In cazul in care nu dispui de o astfel de masina, poti comanda online o navigatie potrivita autoturismului tau. Alege navigatii cu Android pentru o experienta placuta la volan!

Sistemele de navigatie nu sunt doar un GPS pe care il pornesti atunci cand nu stii drumul. Acestea au o multime de functii care sa te ajute pe orice deplasare, oricat ar fi distanta acesteia. Menite sa te relaxeze, navigatiile cu Android iti permit chiar si sa te uiti la serialele preferate. Pe site-ul navigatiiandroid.ro vei descoperi o gama variata din aceste produse, inclusiv navigatie Golf 5.

Read More

Uzura bieletei antiruliu – nu este evidenta si nici vizibila

Defectiunile masinii apar neasteptat, anticipat si uneori niciodata. Exista soferi care nu au avut niciodata probleme si defectiuni la masina.

Acest lucru se petrece datorita ingrijirii ei de catre un mecanic specializat si circularea ei doar pe drumuri foarte bune. Cand se strica unele piese, cele mai multe dau semne vizibile sau zgomote ciudate, dar uzura bieletei antiruliu – nu este evidenta si nici vizibila.

Read More

Ford Fiesta – o masina cu care Ford a castigat cele mai mari competitii

Pe 29 noiembrie 2016, cea de-a saptea generatie Fiesta a fost anuntata in Germania, fiind mai mare, mai spatioasa, mai sigura, mai eficienta si mai performanta dect precedentele modele. Gama Fiesta se va extinde pentru a include noi versiuni: un crossover compact, numit Fiesta Active si o masina de lux devenumita Fiesta Vignale.

Ford Fiesta nu s-a vandut bine pe pietele din Australia si Statele Unite, din cauza popularitatii SUV-urilor si a camionetelor, precum Ford Ranger si Ford Escape. Cu toate acestea, Ford Fiesta ST va continua sa fie vandut in Australia datorita popularitatii.

Read More