Cabina de dus ieftina? Rigole dus ieftine, pereti despartitori si baterie.

Ambianta din sala de baie este data atat de cromatica, cat si de elementele de design puse in ea. De la alegerea gresiei pana la suportul de sapun sau rigolele de dus ieftine,  toate elementele de design trebuie sa asigure confort, calitate si mediu placut.

Preturile nu trebuie sa fie mari, reusind sa facem decoruri minimaliste si elegante folosind elemente de buna calitate dar cu preturi accesibilie precum mobilierul de baie minimalist care nu costa mult, rigole dus ieftine si calorifere port-prosop care sa aiba atat functii practice cat si estetice.

Cabina de dus ieftina? Rigole dus ieftine, pereti despartitori si baterie

In foarte multa bai mai mici, unde spatiul pentru cabinele de dus era insuficient, s-a creat un spatiu prevazut dintr-o baterie de dus, un perete simplu din sticla antiefractie sau alt material si o rigola de dus.

Costurile acestui tip de „cabina de dus” sunt mici, deoarece industria de profil a scos pe piata foarte multe modele si produse care au dus la scaderea preturilor, fara rabat la calitate. Cabina de dus ieftina? Solutia este formata din rigole dus ieftine, pereti despartitori si baterie.

 Peretii din sticla se  pot achizitiona de la magazinele de specialitate la preturi foarte bune, si vin direct taiate pe masura nevoilor fiecarei bai.

Acesta este un mare plus fata de o cabina de dus care are dimensiuni standard si nu poate sa fie modificata. Acesti pereti se monteaza extrem de usor, sunt usor de intretinut, fiind practic un simplu paravan.

Rigole dus ieftine

Magazinele de specialitate au rigole dus ieftine care au doua mari avantaje. In primul rand ca sunt foarte elegante, sunt estetice si, in al doilea rand sunt extrem de practice si usor de intretinut.

In partea in care se face intrarea in spatiul de dus se pune o rigola dus ieftina, care sa absoarba apa pe intreaga lungime a spatiului fara ca aceasta sa patrunda in restul salii de baie.  

Aceasta rigola, dincolo de aspectul extrem de modern si elegant si functia de sifon, are avantajul ca are si membrana anti miros, ceea ce impiedica mirosurile neplacute de pe canalizare sa intre accidental in baie. Mai are si picioruse reglabile si un sistem etans de prindere.

Sunt unele modele care pot sa fie placate cu gresia care este pe jos, adica au un „capac” identic cu restul pardoselii, ce le face aproape invizibile.

Spre deosebire de sifoanele clasice, rigolele de dus ieftine sunt extrem de usor de curatat, fiind prevazute, majoritatea, cu o cheita speciala care permite ridicarea gratarului foarte usor, pentru a curata sifonul de impuritati.

Para de dus

Para de dus este bine sa fie de dimensiune potrivita si in acelasi stil cromatic cu rigola de dus si restul accesoriilor. Exista rigole de dus ieftine cu model grecesc, care se pot asorta foarte bine cu o para de dus ieftina cu acelasi tip de model.

De asemenea, se pot aplica pe geamul despartitor cateva elemente de decor grecesti, creand astfel un stil eterogen, elegant, cu un pret foarte mic.

Principala caracteristica a unei cabine de dus „iefitne” este alaturarea celor trei elemente, para de dus, rigole dus ieftine si paravane, geamuri despartitoare. Este o metoda simpla, usoara si eleganta, moderna si urbana de a folosi spatiul mic dintr-o baie cu maximum de eficienta.

Leave a Reply