Ce avantaje are o pompa submersibila 1100 w?

O pompa submersibila ne poate fi de mare ajutor atunci cand demaram un proiect de alimentare cu apa. Practic, dincolo de realizarea forajelor si a puturilor, pompa este cea care realizeaza de fapt absorbtia apei de la adancime si pomparea ei catre sistemele de alimentare.

Pentru ca este atat de solicitata, o pompa submersibila 1100 w, sau orice alt tip de pompa trebuie sa raspunda cerintelor, iar functionarea ei trebuie sa se desfasoare in anumiti parametri.

Ce caracteristici are o pompa submersibila 1100 w?

Am supus discutiei un model de pompa submersibila 1100 w din gama Jar 4 x 110 de la Tricomserv, deoarece ni s-a parut interesant sa discutam in mod concret pe caracteristicile unei pompe de top, care mai este de asemenea si romaneasca. Da, chiar daca pare greu de crezut, aceste pompe sunt romanesti si sunt distribuite de catre magazinul www.shop-einstal.ro.

Revenind la pompa submersibila 1100 w Jar 4 x 110, putem vedea cu usurinta ca aceasta are o putere de 1100 W, si ca are un sistem de alimentare de 220 V. Debitul acestei pompe este de 2,5 metri cubi pe ora, iar inaltimea maxima de pompare este de 110 m. Diametrul pompei este de 98 mm, iar diametrul de refulare este de 1 tol. Temperatura maxima a lichidului pompat este de 35 de grade Celsius, iar presiunea maxima la punctul 0 este de 10 bari.

Pompa submersibila 1100 w Jar 4 x 110 poate fi folosita in diverse domenii, din care putem mentiona alimentarea locuintelor si microintreprinderilor cu apa curata, alimentarea sistemelor de irigare cu apa curata, din domeniul agricol si horticol, pomparea apei curate din puturi, fantani si vase tampon,  sau in diverse aplicatii de uz casnic.

Un aspect foarte important in cazul acestei pompe consta in faptul ca aceasta poate functiona si in regim de hidrofor, insa numai daca acesteia ii sunt atasate la sistemul de instalare componentele specifice unui hidrofor si anume: vas de expansiune, presostat si manometru.

Un avantaj al acestui model de pompa submersibila 1100 w Jar 4 x 110 consta in rezistenta la nisip, deoarece aceasta pompa face parte din categoria pompelor a carei rezistenta este sporita in acest caz. Acest lucru inseamna de fapt ca pompa poate aspira si apa curata cu particule de nisip intr-o oarecare limita, granulatia de nisip maxim admisa fiind de 100 grame/ metru cub. Aceasta clarificare este foarte impoartanta, deoarece vorbim despre o pompa submersibila care se apropie din punct de vedere al rezistentei la nisip de aceleasi caracteristici, cu valori mult mai mari insa, ale binecunoscutelor pompe submersibile Panelli. Vorbim asadar despre produse competitive, produse la noi in tara, care iata ca pot raspunde unor cerinte destul de mari, fara a genera insa costuri peste medie.

O pompa submersibila 1100 w poate reprezenta un produs care nu trebuie sa lipseasca atunci cand ai nevoie de ceva cu adevarat bun, care sa iti ofere deopotriva calitate si randament. Acum se poate, si mai important decat atat, iata ca se poate si cu ajutorul unor produse romanesti, de care ar trebui sa ne mandrim, deoarece pot oricand sa concureze altora similare, din strainatate.

Leave a Reply