Ce diferente exista intre machiajul de zi si machiajul de noapte?

Fiecare femeie isi doreste ca atunci cand participa la un eveniment, sau cand iese in oras cu prietenii sau cu partenerul sau, sa arate perfect. Din acest motiv, femeile aleg sa foloseasca produse de la MakeHot, pentru a beneficia de machiaje perfecte.

De precizat insa este faptul ca machiajul de pe timpul zilei nu este ideal pentru iesirile nocturne, asa cum nici machiajul de seara nu se potriveste pe timpul zilei, asa ca vom vedea care sunt principalele diferente intre cele doua tipuri de machiaje.

Machiajul de zi este necesar sa ii confere tenului o mina sanatoasa. Acesta este un machiaj de tip corector pentru ca are rolul de a ascunde micile imperfectiuni, iar mai mult decat atat are si are ca scop obtinerea unui chip impecabil.

In ceea ce priveste machiajul de zi, mentionam faptul ca accentul trebuie sa cada pe fata, nu pe ochi si buze la fel ca in cazul celorlalte tipuri de machiaj.

Pentru a obtine un machiaj de zi impecabil, alege varianta simpla asa ca trebuie sa tii cont neaparat de varsta, trebuie de-asemenea sa tii cont de tinuta, si nu in ultimiul rand trebuie sa tii cont si de programului zilei. Un fard neutru care se aplica pe pleoape, un ruj natural si mascara vor fi ideale pentru tine dat fiind faptul ca te vor ajuta sa scapi repede de aceasta etapa.

In schimb, pentru a trece la make-up de seara, tot ce trebuie sa faci este sa iti scoti in evidenta trasaturile fetei si sa adaugi putina culoare.

In cazul in care ai de gand sa iti transformi rapid machiajul de zi in machiaj de seara, trebuie mai intai de toate sa iti cureti fardul intins in zona din jurul ochilor, iar acest truc va face cearcanele sa fie mai putin vizibile.

Urmatorul pas este reprezentat de conturarea ochilor, iar aici trebuie sa tii cont de forma si de culoarea acestora. Iti poti retusa genele aplicand un nou strat de mascara. Pe pometi vei putea aplica pudra iluminatoare sau blush, dupa care va fi necesar sa aplici o nuanta de ruj mai puternica pe buze.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, pare totul foarte simplu, nu-i asa? Un lucru este cat se poate de clar, si anume ca machiajul perfect de seara nu inseamna neaparat foarte multe ore in sir petrecute in fata oglinzii, avand la indemana peste 100 de produse de make-up langa tine.

Un machiaj de seara perfect se poate realiza in cel mai scurt imp, insa pentru asta sunt necesare produse esentiale pe care trebuie sa le alegi in functie de trasaturile tale. Trebuie sa alegi produsele pe care le folosesti si in functie de vestimentatie, in functie de evenimentul la care urmeaza sa participi, etc.

Un amanunt foarte interesant de-asemenea este acela ca trebuie sa folosesti doar produse de machiaj de cea mai buna calitate. Tocmai de aceea, indicat ar fi sa iti indrepti atentia spre MakeHot, iar de aici vei putea sa iti alegi cele mai bune farduri, cele mai bune fonduri de ten, cele mai bune rimeluri, cele mai bune creioane pentru contur, etc.

Avand la indemana cele mai bune produse pentru machiaj, vei putea sa iti creezi machiajul perfect intr-un timp foarte scurt, iar cel mai important aspect, este acela ca machiajul va rezista ore intregi fara probleme.

Leave a Reply