Ce este un sistem UPS?

Cu siguranta chiar si in zilele noastre exista persoane care inca nu au auzit despre sistemele UPS, sau exista persoane deasemenea care au auzit de aceste sisteme dar nu stiu ce inseamna si cum functioneaza.

Ei bine, pentru ca toata lumea sa inteleaga mai bine ce sunt UPS-urile, cate tipuri de asemenea sisteme sunt disponibile, plus multe alte detalii vor prezentate in continuarea acestui articol.

Asadar, atunci cand vine vorba despre UPS-uri oamenii isi pun urmatoarele intrebari, inainte de a alege unul de la Vexio.

Ce este un sistem ups?

Un UPS, la nivelul sau cel mai de baza, este un sistem de alimentare cu baterie de rezerva, care furnizeaza suficienta energie pentru ca echipamentul sa se inchida in mod corespunzator cand alimentarea cu energie electrica esueaza. Acesta ajuta la prevenirea pierderii de date si la minimizarea stresului pe care le provoaca o inchidere dificila a echipamentelor electronice.

UPS-ul este, de asemenea, un dispozitiv de protectie la supratensiuni care protejeaza dispozitivele conectate de probleme de alimentare, cum ar fi supratensiuni sau tensiuni anormale, care pot deteriora, reduce durata de viata sau afecteaza performanta echipamentelor si dispozitivelor electronice.

Ce tipuri de sisteme UPS exista?

Sistemele UPS au trei topologii sau categorii diferite, pe baza tipului de protectie de putere de care aveti nevoie. Cele trei topologii sunt Standby, Line-Interactive si Double-Conversion.

Ce tipuri de probleme de putere am?

Multi oameni sunt constienti de un singur tip de problema de putere: o intrerupere. Atunci cand alimentarea se stinge si ramane in afara timp de cateva secunde pana la cateva zile. Dar, mai multe probleme de putere comune exista.

Cat de mare trebuie sa fie UPS-ul meu?

Pentru ca UPS-ul sa functioneze corect, UPS-ul trebuie sa fie suficient de mare pentru a suporta toate echipamentele conectate. Va trebui sa gasiti capacitatea UPS-ului. Capacitatea este cat de multa putere poate furniza un sistem UPS (masurat in W). Cu cat este mai mare capacitatea, cu atat mai multe echipamente electronice si dispozitive poate sprijini UPS-ul.

Ei bine, acestea sunt cele mai comune intrebari ale oamenilor atunci cand vine vorba despre UPS-uri. In cazul in care intentionati sa va cumparati un UPS, fie pentru acasa, fie pentru afacerea dvs., atunci cu siguranta Vexio poate reprezenta solutia ideala. Aici se gasesc diferite tipuri de astfel de echipamente, iar in continuare veti putea descoperi doua – trei exemple.

UPS centrale termice SINUS PUR URZ3409, 500W, 12V de la Kemot este un astfel de echipament pe care il puteti cumpara pentru acasa. Acesta reprezinta o sursa de alimentare neintreruptibila, care dispune de tensiune de iesire sinus pur.

Veti putea utiliza echipamentul pentru alimentarea pompei de incalzire a centralei termice, dar si in diferite alte scopuri.

BX700U-GR, care vine cu putere de iesire de 700 VA, si cu 390 W putere de incarcare, provenit de la APC este un alt UPS spre care va puteti indrepta atentia.

Asadar, UPS-urile sunt mult mai importante decat am crede, asa ca fiecare dintre dvs., atunci cand veti cauta un UPS la Vexio, veti avea la dispozitie mai multe variante pentru a face alegerea corecta.

Leave a Reply