Ce inseamna continutul Viral si cum ne poate ajuta in SEO

Continutul viral este orice articol, imagine, video sau orice alt material care este partajat mai rapid pe piata online.  Ai nevoie de o firma de optimizare seo din Cluj? Acceseaza Smartseopack.com.

Unul dintre cele mai bune exemple pentru tine de a intelege cu adevarat despre ceea ce scriu astfel de autori sunt “memele” de internet “all inclusive”, mereu prezente. Cu o singura imagine, video sau text, poti sa te conectezi cu persoane care iti impartasesc continutul cu intreaga lor retea.

Suntem siguri ca sunteti familiarizati cu termenii la care ne referim. Unele dintre continuturile virale cele mai frecvente sunt despre divertisment, informatii utile, puncte de vedere ale influentatorilor, valoare de impact etc.

Exista, de asemenea, unele anunturi care pot fi considerate continuturi virale. De obicei, acestia impartasesc valori precum informatii sau divertisment. Verificati acest exemplu excelent pentru continutul viral, prin amabilitatea lui Buzzsumo!

Potrivit lui Buzzsumo, articolul original de cercetare a primit mai mult de 16.000 angajamente Facebook, mai mult de 400 de domenii si un total de 16.900 de actiuni.

Incredibil! Acest tip de continut te invata cum sa iti faci site-ul viral pentru a te mândri ca ai unul dintre site-urile virale de top din lume.

SEO.

Asigurati-va ca luati in considerare practicile prietenoase SEO pentru a va asigura ca aveti un continutul care se va situa bine. Un clasament mai bun inseamna o sansa mai buna de a face site-ul dvs. sa devina viral.

Acum sa vedem:

Cum poti crea un site viral? Exista idei pe care fetele ar dori sa le impartaseasca cu cititorii nostri uimitori? Desigur! De fapt, exista doua trasaturi majore pe care un site trebuie sa le aiba pentru a deveni unul dintre cele mai bune site-uri virale din jur.

Care sunt acestea?

  • O multime de trafic
  • Un continut captivant

Vreti sa obtineti câteva idei minunate pentru a face site-ul dvs. gata pentru o calitate virala?

Verificati aceste idei uimitoare!

Scrie articole!

Puteti crede ca alte forme de continut sunt mai bune decât scrierea de articole, dar se pare ca oamenii iubesc articolele!

Potrivit mai multor sondaje diferite, membrii publicului au subliniat ca prefera acest tip de continut. In general, cititorii cauta articole atunci când se intâmpla sa caute date relevante care i-ar putea ajuta sa atinga un anumit scop.

Lista din articole in general, au mai multe posibilitati de a deveni virale. Utilizatorii pot alege de multe ori sa le citeasca ca pe o lista sau o prezentare de diapozitive.

Creati continut vizual.

Dupa articole, aceasta este urmatoarea categorie cea mai iubita de catre utilizatori. Aceasta inseamna infografice, imagini, animatie, video, meme-uri, GIF-uri si harti. Stii cum se spune: “o imagine poate inlocui o mie de cuvinte?” Este perfect adevarat!

Continut interactiv.

In continutul interactiv este vorba de harti, chestionare, jocuri, imagini care sunt aproape garantate pentru a pastra spectatorii distrati. Puteti crea, de asemenea, un site web video viral pentru a obtine intr-adevar trafic care maximizeaza profiturile dvs. potentiale.

Daca veniti cu ceva original in acel moment, veti creste in mod evident sansa ca site-ul/continutul dvs. sa devina puternic viral.

Leave a Reply