Ce NU trebuie sa faci atunci cand joci la pariuri sportive

Pariorii vetenari par ca stiu totul despre pariuri sportive. Ei dau mereu impresia ca sunt siguri pe deciziile pe care le iau si ca nimeni si nimic nu le poate ingreuna drumul spre castig. Ei bine, nu putine sunt datile in care si cei mai de seama pariori nu compun un bilet intocmai dupa cum ar trebui.

Motivele pentru care pariurile sportive sunt un domeniu plin de suisuri si coborasuri sunt numeroase. Printre ele se numara si faptul ca nimic nu este sigur in acest cerc la pariorilor.

De ce spun acest lucru? Pentru ca toata activitatea ta si inclusiv cea a caselor de pariuri se situeaza sub semnul norocului si al intuitiei, arme fara de care nu poti trage sfori in favoarea ta la pariuri sportive.

Strategia ta – este bine sa o faci cunoscuta sau nu?

In acest cerc vicios se invart numeroase strategii de care nici nu banuiesti. Multi pariori veterani par siguri pe ei atunci cand compun un bilet intocmai datorita faptului ca au o strategie bine pusa la punct pe care o au tot timpul in vedere.

Daca si tu ai inceput sa iti construiesti o strategie pentru un castig constat la pariuri sporive este recomandat sa o tii doar pentru tine. Acest lucru sa stii ca nu te faci sa pari egoist, ci doar sa ii motivezi si pe altii sa iti construiasca o strategie proprie.

De la cine este indicat sa accepti sfaturi?

Infiltrat in acest cerc, probabil ai intrat in contact extrem de repede cu persoane ce iti sugerau sa pariezi dupa anumite criterii. Este bine sau nu sa le iei in seama propunerile altora? La aceasta intrebare doar tu ai raspunsul, tu alegi in cine te increzi si in cine nu.

Recomandat este sa ai in vedere doar ponturile tipsterilor veterani, ale celor ce stiu cum se trag sforile in acest domeniu. Poti sa arunci o privire peste ponturi fotbal pe Piatadeponturi.ro – platforma online din care iti recomand sa iti procuri toate informatiile de care ai nevoie pentru a compune bilete corecte din toate punctele de vedere.

Ca tot vorbeam de piatadeponturi.ro, acolo regasesti numeroase ponturi de la tipsteri. Toate aceste recomandari si indicatii sunt concepute dupa o atenta si amanuntita informare in ceea ce priveste sansele de a obtine victoria fiecarei echipe. Iti recomand sa le ai in vedere ori de cate ori compui un bilet.

Totodata, nu uita nici de cote. Fara de ele sansele de castig ar fi extrem de mici. De ce spun acest lucru? Deoarece cotele reprezinta corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata.

De pe baza definitiei cotelor s-a dezvoltat si o strategie, tot mai comuna in ziua de astazi. Daca pariezi pe o echipa ce are ca reprezentanta o cota mai mica, in cazul unei victorii, vei castiga o suma mai mare de bani. In cazul cotelor mai mari, lucrurile stau total invers.

La Piata de ponturi gasesti si mai multe informatii de interes pentru tine. Nu uita sa te informezi corect inainte de a compune fiecare bilet.

Leave a Reply