Cele mai banale si in acelasi timp cele mai comune accidente ale telefoanelor

Nu mai este o surpriza sau un lucru iesit din comun faptul ca telefonul a devenit o distragere de atentie. Este de fapt numarul unu; acordam atat de multa importanta acestui device incat putem spune cu usurinta ca face parte din viata noastra. Sa intrebi pe oricine ce lucru nu uita niciodata cand pleaca de acasa – toti vor raspunde ca telefonul.

Ce-i drept, telefonul este si o baza. In zilele noastre te conecteaza foarte usor si rapid la internet, ai acces la informatii, te conectezi cu oamenii si esti imediat apelat. Pur si simplu, este un element ajutator. Ce te faci insa cand se intampla si accidente?

Service-urile din ziua de astazi promit rapiditate si se intelege de ce: numarul de clienti fiind tot mai mare, toti au nevoie de telefon reparat cat mai repede. De la inlocuire de display J5 si pana la cine stie ce stricaciune interna, service-urile sunt mai prompte ca niciodata, pe masura socilitarilor pana la urma. Logic nu? Asadar, astazi ne amuzam un pic. In ce categorie te vei gasi din topul celor mai comune accidente ale telefoanelor?

  • Telefonul scapat in toaleta. Cum spuneam, telefonul este aproape venerat, asa ca nu mai este intimitate fara el. Pur si simplu unii nici nu isi inchipuie sa nu il aiba cu ei la toaleta. Dar ce sa vezi, cand se aseaza confortabil pe tron sau se ridica, ups, mai rau, telefonul cade din buzunar fix unde nu si-ar dori sa fie. Nici nu ne mai imaginam continuarea.
  • Introdus in apa. Exact, o baie rapida. Daca mergi la mare dar nu faci selfie la mal, practic e ca si cum nu ai fost. Asa ca tacticos incerci sa faci un set de vreo 30 sa ai de unde alege. Asa ca un val iti rapeste telefonul cat ai zice… peste. Nu ai patit? Atunci mai comun trebuie sa fie sentimentul acela cand iti scapa telefonul in chiuveta si tu tocmai ai deschis robinetul. Da, telefonul in apa este cel mai comun accident.
  • Cazutul pe asfalt, din mers. Ai senzatia ca acele casti hands free te ajuta? Ei bine telefonul ce sta intr-un buzunar neasigurat cade din mers. Nu este deloc anormal, nu-i asa?
  • Cazutul din mana, in timp ce vorbesti la telefon. In trecut exista specimenul acela de persoana care fie apasa pe telefon, fie il presa la ureche parca l-ar fi lipit sau cei care vorbeau cu telefonul in mana, pe difuzor. Acum mai sunt si cei care incearca sa fie eleganti, tin dispozitivul mobil la o distanta considerabila de ureche si ce sa vezi, il scapa din mana in timp ce vorbesc la telefon. Trebuie sa spun, am patit asta, doar pentru ca am schimbat mana cu care il tineam si aveam o sacosa. A plonjat fix pe podea in magazin.
  • Telefonul pe care te asezi. O alta specie este a celor care isi tin telefonul in buzunarul de la spate, la pantaloni. Evident, de fiecare data cand se aseaza, isi aduc aminte de el.

Tu din care categorie faci parte?

Leave a Reply