Cele mai bune cadouri pentru femei în 2019

Care este cea mai rapidă și eficientă metodă de a face o femeie fericită? Simplu, îi iei un cadou! Fie că e vorba de un cadou pe care îl oferi cu ocazia zilei ei de naștere, fie cu ocazia unei sărbători sau pur și simplu e un mic gest prin care vrei să-i arăți că te gândești la ea, orice femeie este fericită atunci când primește un cadou.

Așa că, dacă ai supărat-o în vreun fel sau dacă pur și simplu vrei să-i reamintești că o iubești, știi ce ai de făcut. Femeile au permanent nevoie de un gest de afecțiune și de dragoste care să le demonstreze că nu le-ai uitat și că te gândești mereu la ele. Dacă vrei să câștigi „puncte” în ochii iubitei tale, iată cele mai bune idei de cadouri femei în 2019.

Un album foto sau o ramă foto

Un cadou frumos, personalizat și care o poate sensibiliza foarte mult. Dacă îți dorești să oferi un cadou de impact emoțional puternic, aceasta este soluția!

Poți oricând să alegi o ramă foto dintr-un material de calitate, sau chiar placată cu argint sau alte metale prețioase, în care să așezi cea mai frumoasă poză cu voi doi, sau o poză reprezentativă pe care ați făcut-o într-un moment important din viața voastă. Astfel, acea amintire va rămâne mereu vie și își va aduce aminte de tine ori de câte ori o va privi.

Dacă vrei să-ți lași și mai mult amprenta personală, poți alege să personalizezi rama foto, spre exemplu, să-i lipești niște scoici. Albumul necesită ceva mai mult timp, însă fii sigur că are un impact emoțional și mai puternic, mai ales dacă organizezi fotografiile dintr-un album în funcție de evoluția relației voastre.

Un kit de îngrijire

Chiar dacă acest cadou pare puțin cam clișeic, nu ne referim la kiturile bine-cunoscute de pe rafturile supermarketurilor care oferă un gel de duș și o cremă de piele. Aici ne referim la ceva mult mai special.

Arată-i cât de mult îți pasă de ea și cumpără-i dintr-un magazin special un kit cu uleiuri esențiale de pildă. Există foarte multe magazine specializate pe astfel de produse. Nu numai că îi vei oferi un cadou special, dar o vei și impresiona.

O brățară Pandora și charmuri      

Pe cât de „pretențios” sună acest cadou, pe atât are și un impact de puternic. Poate deja i-ai cumpărat o brățară Pandora cu ocazia zilei ei de naștere. Foarte bine! Pentru că poți oricând să mai adaugi și câteva charmuri pe care să le atașeze brățării.

Este important să alegi charmuri care să o reprezinte pe ea, sau pe voi. Anumite simboluri care pentru voi înseamnă multe. Cum brățara este un accesoriu pe care îl poartă zi de zi, își va aduce mereu aminte de tine.

Un portofel sau o geantă de piele

Ce au femeile în genți sau portofele? Dezordine și… dezordine. Poate unele femei sunt destul de preocupate de gențile lor, mai ales că acesta e un accesoriu care trebuie asortat cu restul ținutei, și au destul de multe în garderobă, însă portofelul nu pare a fi atât de important.

Deși portofelul este și el un accesoriu indispensabil și folosit zilnic, femeile nu se gândesc să îl schimbe prea des. De aceea, ar fi o idee destul de ingenioasă dacă ai alege să îi faci cadou un portofel de piele, de calitate superioară.

Cele din materiale sintetice se deteriorează și arată destul de urât după un timp, însă portofelele de piele aduc un plus de eleganță și rafinament ținutei. Un portofel de piele este cadoul perfect pentru o adevărată doamnă!

Sperăm că ideile noastre ți-au fost de folos și că data viitoare când vei păși întrun magazin să fii mult mai sigur pe tine! Un cadou reușit îți va aduce multe „puncte bonus”!

Leave a Reply