Fan cluburi

Întotdeauna am fost curios să ştiu ce fel de persoane sunt cei care nu au altceva mai bun de făcut decât înfiinţatul de fan cluburi şi situri web pentru idolii lor care cântă, joacă în filme sau în meciuri după caz. Cam astea sunt categoriile. Că doar nu aţi văzut vreun fan club Cioran sau Nichita Stănescu. 🙂

Nu înţeleg ce pula mea îi îndeamnă pe aceşti oameni să închine ode şi balade unor inşi sau inse cu care nu au absolut nicio legătură. Înţeleg că i-ai da o muie lui JLo, dar de la o labă cu ochii înfipţi în ultimul ei videoclip şi până la a-ţi fute timpul cu creearea unui site pentru fufeta respectivă e cale lungă idiotule.Dacă îmi spui că vrei să faci bani de pe urma sitului respectiv, îmi retrag cuvintele şi îţi dau şi o bere. 😉

Ce presupune să fii fana unui fotbalist de exemplu? Să te duci să îl aştepţi de fiecare dată când se întoarce în ţară pentru vreo întrunire la Săftica? Să îi trimiţi scrisori parfumate roz în care îţi exprimi disponibilitatea de a-i presta un deepthroat goleadorului? Să îţi ţii la capul patului poze cu el când se înjură cu galeria Stelei? Eşti proastă, să mor eu de nu.

Înţeleg să îţi placă ceva mult….un artist, cum urlă unul în microfon, cum şi-o trage Jenna Jameson prin pădurea Letea, dar las-o în pula mea de treabă. Să ajungi să deschizi un fan club pentru respectivii, trebuie să ai prea mult imp liber mon cher.

Mai sunt alţi ghiduşi care sunt fanii unui film. Se duc pe la premierele acestor pelicule costumaţi de zici că s-a coborât Mordorul pe Pământ. Fraţilor sunteţi duşi cu căruţa la tăiat de lemne, pe bune. Cum dracu’ să te duci îmbrăcat în elf la film, iar iubita-ţi care te ţine de cot să fie mascată în vreo “inoroagă”. WTF oamenilor? Reveniţi-vă!

Mai lipseşte doar să văd fan cluburi deschise de adepţii lui” Marean” Vanghelie sau ai lui Berbecali. Asta chiar ar fi frumos. O ceată de idioţi costumaţi în oi, păscând prin faţa vilei ciobanoidului din Pipera şi cântând Psalmi întru preamărirea Voievodului Luminat.