Cum alegi un inel de logodnă cu adevărat deosebit?

Alegerea în sine a inelului de logodnă este un moment deosebit în viața oricărui bărbat. Este momentul în care a hotărât să-i adreseze iubitei cea mai importantă întrebare, cea de care depinde unirea destinelor lor.

Și chiar asta simbolizează inelul de logodnă: uniunea destinelor a două persoane care se iubesc.

Dar cum faci să alegi un inel deosebit? Această caracteristică este obligatorie pentru inel, din punctul de vedere al oricărui bărbat. Însă ce înseamnă „deosebit” pentru o femeie, pentru alta ar putea să nu fie tocmai același lucru, și invers. Iar asta nu pentru că femeile sunt pretențioase, ci mai degrabă pentru că așa ne e natura – cu toții suntem diferiți unii față de ceilalți.

Așadar, în momentul în care trebuie să găsească inelul de logodnă potrivit, bărbații se lovesc de o mare problemă: ce anume să aleagă?

Inelul perfect – misiune imposibilă

Ce-i drept, piața este extrem de variată, încercând să se supună și celor mai exigente pretenții. Problema este că tocmai această străduință de a veni în întâmpinarea preferințelor tuturor clienților face ca magazinele de bijuterii să aibă oferte atât de diversificate, încât pentru majoritatea bărbaților găsirea inelului perfect devine misiune imposibilă.

Sute de tipuri, de modele și de prețuri le fac cu ochiul din toate părțile, în așa fel încât, de obicei, după prima vizită la bijuterie, majoritatea sunt și mai nehotărâți decât înainte.

Iar asta nu este singura problemă cu care se confruntă bărbații aflați în căutarea celui mai frumos inel de logodnă! Mărimea este o altă enigmă care le dă numeroase emoții.

Evident, cu toții își doresc să nimerească din prima măsura iubitei, imaginându-și că vor strica momentul cererii în căsătorie dacă vor constata că inelul va fi prea mare pe degetul acesteia sau dacă, dimpotrivă, nici nu-i va intra pe deget.

Totuși, dacă chiar există diferențe de măsură, mai mult ca sigur magazinul de bijuterii te poate ajuta, ulterior, cu modificări.

Tipul inelului. Câte tipuri există?

La capitolul „Câte tipuri de inele de logodnă există?” probabil că foarte mulți bărbați se lovesc de o mare surpriză; sunt cel puțin 5 tipuri pe care trebuie să le ia în considerare. Mai multe decât ți-ai fi imaginat, nu-i așa?

Hai să vedem care sunt acestea:

  • Inelul de logodnă clasic – preferatul femeilor care iubesc rafinamentul și eleganța, dar și simplitatea, finețea și delicatețea.
  • Inelul de logodnă romantic – potrivit pentru femeile romantice, visătoare, iubitoare de frumos.
  • Inelul de logodnă vintage – preferat de femeile care adoptă, în materie de bijuterii, stilul impresionant al vremurilor de odinioară; unul dintre modelele potrivite pentru acestea este cel asemănător inelelor purtate de regine.
  • Inelul de logodnă minimalist – modest, dar de efect, acest tip de inel este potrivit pentru femeile cărora nu le place neapărat să se încarce cu bijuterii, ci adoră naturalețea și frumusețea creată prin simplitate.
  • Inelul de logodnă glamour – potrivit iubitoarelor de bijuterii opulente, care nu se feresc să iasă în evidență prin podoabele sofisticate pe care le asortează la ținute extravagante.

Nu în ultimul rând, mai rămâne de stabilit și pentru ce tip de piatră optezi. Cele mai deosebite inele de logodnă sunt considerate a fi cele cu diamant, însă de o popularitate foarte mare se bucură și cele incrustate cu rubin, smarald, safir sau ametist.

Leave a Reply