Cum sa ai un magazin online credibil in ochii clientilor?

In momentul in care iti doresti sa iti deschizi un magazin online, in mod evident iti doresti ca acesta sa aiba un succes fantastic, insa cu siguranta trebuie sa tii cont de anumite aspecte importante, care iti pot aduce cu adevarat succesul in mediul online.

Totul incepe insa de la un hosting bun, pentru ca daca ai o gazduire buna, atunci magazinul online poate sa fie accesat rapid de catre potentialii clienti. Pentru asta, ai putea opta pentru gazduire web de la Gazduire Enterprise, la un raport calitate – pret excelent.

Ei bine, un alt aspect care te poate ajuta extrem de mult in a avea succes cu magazinul tau online, ar fi acela de a afisa programul de lucru. In ciuda faptului ca discutam despre un magazin online, care poate sa fie accesat oricand si la orice ora, este important ca vizitatorii sa stie la ce ora pot primi suport telefonic, pentru a solutiona anumite probleme.

In cazul in care nu este afisat un program de lucru, vizitatorii pot suna la orice ora, iar daca nu li se va raspunde la telefon din diferite motive, cu siguranta vor considera faptul ca magazinul tau online nu este unul credibil, asa ca alta data nu il vor mai accesa.

Un alt aspect important de care ar cam trebui sa tii cont, ar fi acela de a afisa capitalul social, iar potrivit legii, esti obligat sa faci acest lucru. Chiar daca anumite magazine online nu fac acest lucru, cu siguranta tu trebuie sa tii cont de acest lucru, mai ales ca repet, esti obligat conform legii sa afisezi capitalul social al magazinului online.

Un alt aspect care conteaza foarte mult, este acela ca trebuie sa mentionezi procesatorul de plata online. Cu siguranta nu toti clientii cunosc faptul ca in momentul in care o tranzactie nu are success, responsabilitatea este a procesatorului de blata, si nu a magazinului online, asa cum considera clientii.

Ei bine, acesta este si principalul motiv pentru care ar fi indicat ca toti clientii sa cunoasca firma care se ocupa de retragerea banilor din cont, pentru ca in cazul unor erori, clientii sa stie unde sa se poata adresa.

Cu siguranta si ideea de a afisa o adresa de email, dar si o persoana de contact unde clientii isi pot exprima nemultumirile este un pas important, de care trebuie tinut cont, pentru ca magazinul online sa intre pe drumul cel bun.

Sunt situatii in care poate clientii nu sunt multumiti de calitatea produsului primit, asa ca pot sa sune la numarul afisat, pentru a anunta faptul ca ei vor returna produsul.

Asadar, in momentul in care ai de gand sa iti deschizi un magazin online, cu siguranta ar cam trebui sa tii cont de toti acesti pasi, daca vrei ca intr-adevar magazinul tau online sa aiba succesul dorit.

Cel mai important insa, este sa optezi pentru o gazduire web de cea mai buna calitate, pentru ca dupa cum am mai spus, un hosting bun poate fi de mare folos, iar mai apoi, trebuiesc urmati toti acesti pasi.

Leave a Reply