Cum sa iti dezvolti propria afacere in industria de videochat

Tentatia deschiderii unei afaceri pe internet este mare in ziua de astazi cand, practic, toata lumea cumpara si vinde ceva direct de pe telefon sau din fata calculatorului. In aceasta categorie s-ar putea inscrie si afacerile in industria de videochat.

In ciuda tuturor prejudecatilor si a ideilor preconcepute despre acest domeniu, a fi astazi operator in industria de videochat a devenit tot atat de comun ca in orice alt sector de activitate.

Mai mult, daca a fi angajatul unei companii presupune un program strict si sa te trezesti in fiecare dimineata cu noaptea in cap, atunci cand lucrezi la un studiou profesionist de videochat precum BeYou Studio ai un program flexibil si conditii de lucru dintre cele mai moderne.

In plus, ai acum posibilitatea sa lucrezi inclusiv de la propriul domiciliu si sa iti administrezi activitatea ca pe propria afacere.

Fa-ti o companie proprie

Primul pas pe care il ai de facut este sa iti deschizi o companie care sa aiba in profilul sau si posibilitatea de a oferi servicii de videochat. Din acest punct de vedere, consultanta BeYou Studio este absolut necesara.

In schimbul unei anumite sume de bani, poti beneficia de un pachet complet de servicii, care presupun atat infiintarea firmei, cat si amenajarea studioului tau de videochat in mod profesionist.

De asemenea, un pas important il reprezinta achizitia echipamentelor necesare pentru aceasta activitate. Caci, daca imaginea ta despre acest domeniu este cel al unei tinere stand in fata calculatorului, cu o camera web conectata, in realitate ai nevoie de cateva cunostinte si echipamente suplimentare.

Lucreaza de acasa

Avantajul de a fi propriul tau sef este si cel ca, in industria de videochat poti lucra inclusiv de acasa. Poti face acest lucru pe cont propriu, atunci cand iti deschizi propria firma, dar si in colaborare cu BeYou Studio, spre exemplu. Poti sa vezi aici conditii de angajare in videochat.

Cea de-a doua varianta este una cat se poate de avantajoasa pentru tine, cata vreme BeYou Studio se va ocupa de tot ceea ce inseamna plata taxelor si impozitelor aferente acestei activitati.

In plus, comisionul din aceasta activitate poate ajunge si la peste 80 la suta, cu mult peste ceea ce obtii in cazul in care te angajezi la un studiou clasic.

Incepe o colaborare cu BeYou Studio

Daca, totusi, a fi antreprenor este prea mult pentru tine, poti incepe o colaborare cu BeYou Studio in sistem clasic. Poti alege sa lucrezi in regim full-time sau part-time, cum iti este tie mai comod. De asemenea, grila de comisionare este una cat se poate de avantajoasa, din acest punct de vedere apropriindu-se de situatia in care ai o afacere proprie.

Leave a Reply