Cum te asiguri ca ai inchiriat apartamentul potrivit in Cluj?

Motivele pentru care te decizi sa te muti in chirie pot fi extrem de variate. Au relevanta acestea atunci cand esti conditionat de anumiti factori si nu iti permiti sa alegi un apartament luxos, care sa iti asigure un trai pe picior mare. In cazul in care situatia ta financiara este mai sensibila, dar nu numai, ai nevoie de siguranta ca faci cea mai buna alegere in materie de inchirieri.

Daca vei arunca o simpla privire asupra anunturilor de pe piata ce vizeaza oferte imobiliare, vei realiza ca ai atat de multe optiuni si ca e putin probabil sa nu gasesti un spatiu potrivit nevoilor tale si bugetului de care dispui.

Recomandarea mea, indiferent ca vrei un apartament mare sau o simpla garsoniera, este portalul online compariimobiliare.ro. Aici vei gasi tot ceea ce ai nevoie, incepand de la statistici amanuntite asupra preturilor de inchiriere din zona care te intereseaza si pana la oferte imobiliare si anunturi ale unor agentii dispuse sa te ajute sa gasesti ceea ce cauti.

Cum stii ca ai ales apartamentul de inchiriat potrivit?

Mai mult ca sigur vei vrea sa ai garantia aceea ca ai facut alegerea inspirata si nu pe cea care iti va aduce mai tarziu regrete. In acest scop este esential sa stabilesti o lista cu pasi de urmat sau cu aspecte de bifat in ceea ce priveste optiunile de apartamente de inchiriat in Cluj.

Pentru inceput, asigura-te ca stii care sunt anunturile cele mai relevante de luat in seama. Spre exemplu, parerea mea este ca cele care iti ofera informatii complete asupra spatiului, dar pe deasupra contin si imagini cu apartamentul, sunt cele asupra carora poti sa te opresti. Gasesti pe platforma mentionata astfel de oferte, clasificate dupa orase si zone, deci iti va fi cu atat mai simplu sa alegi.

Inca un semn ca esti pe calea cea buna este mentiunea referitoare la contractul de inchiriere din anunt. Daca lipseste contractul sau daca proprietarul nu iti mentioneaza nimic despre acesta, poate ar trebui sa iei tu initiativa si sa ii adresezi intrebarea. In nici un caz sa nu cazi de acord sa inchiriezi fara contract. Chiar si atunci cand acesta iti este oferit trebuie sa fii atent. Cel mai bine este sa il citesti si sa fii sigur ca iti conving conditiile pe care le impune. Astfel o sa eviti neintelegerile sau neregulile ce ar putea urma.

Oricare ar fi numarul anunturilor care ti-au captat atentia, cel mai bine este sa vizitezi spatiile imobiliare in particular. Numai asa poti sti ca cel care te atrage este la fel cu ceea ce apare in poze. Altfel spus, este modul in care poti analiza apartamentul, prin care te asiguri ca este in regula si ca iti ofera ceea ce ai nevoie, indiferent de timpul pentru care planuiesti sa inchiriezi.

Nu uita de preturi. Listele de statistici de pe compariimobiliare.ro iti vor spune exact la ce sa te astepti, dupa zona spre care tintesti. Ori de cate ori ai o nelamurire sau ti se pare ca un pret este prea exagerat, nu te sfii sa ceri justificari. Cand proprietarul ofera posibilitatea de negociere trebuie sa profiti de oportunitate pentru a obtine un pret mai bun. Ai in vedere toate acestea si vei vedea ca mai repede decat te astepti o sa gasesti solutia cea mai potrivita pentru tine.

Leave a Reply