De cate tipuri pot sa fie brazii artificiali de Craciun?

Luna decembrie este in mod evident cea mai indragita si cea mai asteptata luna dintr-un an, datorita faptului ca este cunoscuta ca fiind luna cadourilor, dar si datorita faptului ca in aceasta luna, inainte cu cateva zile de sarbatori, vom impodobi bradul de Craciun.

Ei bine, referitor la bradul de Craciun, trebuie mentionat faptul ca brazii se impart in doua categorii, si anume brazi naturali si brazi artificiali, care pot fi gasiti si in mediul online, pe pagina https://www.brazicraciun.net.

Cu siguranta cumparatorii se impart si ei in doua categorii, pentru ca sunt anumiti cumparatori care isi doresc sa pastreze traditia de Craciun, si anume sa isi cumpere si sa impodobeasca un brad natural, dar sunt si persoane care prefera brazii artificiali.

Brazii artificiali pentru Craciun, pot sa fie impartiti si ei in mai multe categorii, astfel ca se pot gasi brazi de Craciun din pvc sau polivinil, iar majoritatea brazilor artificiali sunt construiti din aceste materiale.

Referitor la brazii din pvc, trebuie mentionat faptul ca acestia, practice au acele infipte intr-un bat de dimensiuni mai mari din pvc, sub compresie, iar mai apoi sunt fixati pe ramuri.

Daca stam sa discutam despre brazii artificiali de craciun de tipul PE, atunci trebuie sa mentionam faptul ca acestia reprezinta cel mai nou model de brazi artificiali de craciun, si au ca si caracteristici speciale acele tridimensionale, facute din plastic si atasate pe crengugele care ofera un look realistic, chiar si in momentul in care sunt private de aproape.

Brazii artificiali de tipul PE sunt realizati din polietena, iar crengutele acestora sunt realizate in asa fel incat bradul sa se asemene cu unul natural.

Tot din categoria brazilor artificiali putem sa amintim brazii de Craciun de tipul Pre – Lit, care sunt pre aprinsi. Acest model de brazi de Craciun vine cu luminile preinstalate, iar aceste lumini fie sunt colorate, fie sunt doar de culoare alba.

Indiferent de tipul de instalatie cu care vine acest model de bradut, este de cele mai multe ori protejat, si este de tipul continu- on, adica daca se intampla din nefericire ca un beculet sa se arda, instalatia functioneaza in continuare. De cele mai multe ori, pentru aceste instalatii se pot gasi chiar si lumini de schimb.

Bradutii de tipul Floked fac si ei parte din categoria brazilor artificiali care pot sa fie cumparati de catre doritori. Acestia au un design cat se poate de realist, si sunt incarcati cu zapada artificiala pentru a parea ca sunt ninsi.

Referitor la acest tip e brazi artificiali de Craciun, acestia pot sa vina cu lumini instalate, dar pot sa vina si fara lumini instalate, asa ca fiecare alege bradul pe care il considera ideal.

O alta posibilitate pentru toti cei care isi doresc un brad artificial de Craciun, este aceea de a se orienta spre tipul brazilor comerciali si spre brazii de topul outdoor, iar acestia pot sa fie amplasati chiar si afara, sau pe terase ori la mansard locuintei, sau chiar si pe balcon.

Leave a Reply