De unde pot sa imi cumpar un hoverboard la pret avantajos

De cate ori nu ai fost pus in situatia de a nu sti ce cadou sa-i faci copilului tau? Are acasa de toate: bicicleta, trotineta, minge de baschet. Ce-ar fi insa ca anul acesta sa ii cumperi un hoverboard? Un hoverboard poate fi un cadou potrivit pentru oricine. Indiferent ca baiatul sau fetita dumneavoastra are 12 ani sau se pregateste sa faca majoratul, acest mijloc de locomotie poate fi folosit la orice varsta.

Astfel, el nu este destinat doar copiilor, ci si adultii il pot folosi cu placere, mai ales ca greutatea maxima admisa este de 120 de kg. Acest lucru nu trebuie sa constituie insa o regula, utilizatorii experimentati spunand ca, de fapt, cel mai bine ar fi sa il folosim atunci cand cantarim pana in 80 de kg. Aceasta din cauza faptului ca viteza de deplasare va fi mai mica, iar acumulatorii se vor consuma mai rapid.

Prin urmare, ne-am hotarat: cumparam un cadou pentru cel mic. De unde acizitionam insa un hoverboard la pret avantajos?

Una dintre optiuni poate fi site-ul monkeyboard.ro. Acesta este un site destinat in exclusivitate comercializarii de dispozitive de tip hoverboard. Vom gasi aici hoverboard-uri la pret avantajos, din cele mai diverse categorii. Astfel, daca dorim un dispozitiv de putere mica, destinat unor copii cu varsta pana in 10 ani, atunci un hoverboard cu dimensiunea rotilor de 6 sau 8 inch poate fi o alegere potrivita.

Acestea se preteaza de obicei mersului pe suprafete netede, fara pante sau denivelari, si pot atinge o viteza de pana la 15 km pe ora. Daca dorim ceva mai performant, atunci ne putem orienta spre hoverboarduri cu dimensiunea rotilor de 10 sau chiar 12 inch. Acestea pot fi folosite inclusiv pe teren mai accidentat, precum pavele sau alte suprafete usor rugoase, putand atinge viteze de pana la 25 km pe ora. Viteza este insa un factor relativ de luat in calcul, cata vreme ea depinde in mare masura de greutatea utilizatorului, precum si de dificultatea terenului. Un alt criteriu de luat in calcul la achizitia unui hoverboard la pret avantajos este durata de viata a bateriei. In principiu, aceasta este de tip accumulator, consuma maximum 1 kw la un ciclu de incarcare si este garantata pentru o mie de cicluri de incarcare. Aceasta te poate tine intre 15 si 18 km de mers continuu sau, in conditii de utilizare moderata, cu pauze adecvate, poate aunge sa te tina si o zi intreaga.

De asemenea, putem alege hoverboard-uri dintr-o gama variata de culori. Atunci cand cautam un hoverboard la pret avantajos, avem de ales intre culori sobre si sport, precum negru antracit, in combinatii de rosu sau gri, dar si diverse nuante si combinatii puse la dispozitie de producatori, precum house sau albastru. In cee ace priveste preturile, cel putin pe MonkeyBoard, putem gasi hoverboard-uri la pret avantajos, mai ales ca acum este si perioada reducerilor. Astfel, putem gasi dispozitive la preturi cuprinse intre 700 si 2400 de lei, dar preturile pot scadea si la mai mult de jumatate.

Leave a Reply