Descopera cosmeticele bio, pentru o piele sanatoasa

Lumea cosmeticelor a evoluat mult in ultima perioada, astfel incat pe piata gasim astazi produse pentru absolut orice problema, la preturi care sunt accesibile tuturor buzunarelor. De cele mai multe ori insa, in achizitia de produse cosmetice ne lasam ghidati mai mult de pret si de ambalaj si mai putin de continut, adica de ceea ce, in realitate, se afla in micile cutiute sau flacoane.

Acest lucru este cu atat mai important cu cat produsele sunt aplicate in zone vizibile, pe fata si pe corp, iar eventuale efecte negative ar putea avea repercusiuni asupra modului in care aratam, daca nu imediat, cel putin pe termen mediu si lung.

Pe aceasta piata in continua miscare si dezvoltare, pe piata incep sa isi faca aparitia si producatori noi, care pun mai presus de toate calitatea produselor si a ingredientelor folosite, in detrimentul, poate, al ambalajului si al reclamelor promovate agresiv pe posturile de televiziune.

De ce sa alegem cosmetice bio de la biocart.eu

In aceasta categorie s-ar putea inscrie cu succes si producatorii de cosmetice bio. Putini la numar, acestia si-au propus sa foloseasca in produsele cosmetice comercializate doar ingrediente naturale de cea mai buna calitate, care nu doar ca nu irita pielea, dar sunt absorbite in totalitate si tolerate de organismul uman. Spre deosebire de cosmeticele obisnuite, acestea nu contin parabeni sau coloranti, dar nici ceara, siliconuri, sulfati sau glicoli

. Sunt ingrediente folosite la scara larga de industria cosmeticelor din zilele noastre, dar la care producatorii de cosmetice bio au renuntat, din dorinta de a oferi consumatorilor produse sanatoase si fara efecte nocive asupra organismului uman.

Laptele de magarita, ingredientul secret

In schimb, daca este sa ne referim la produsele cosmetice bio oferite astazi de biocaret.eu, acestea contin un ingredient secret, si anume, laptele de magarita. Acesta se regaseste pe aproape toata gama de produse comercializate, incepand de la sapunul lichid, pana la creme de maini, lubrifiante pentru buze, masti de fata sau lapte de corp, creme de fata, atat de zi, precum si de noapte. De unde insa aceasta predilectie pentru laptele de magarita?

Se presupune ca acesta este folosit pentru tratamentele pielii inca din antichitate, cand regina Egiptului, Cleopatra, supranumita si zeita frumusetii, il folosea pentru a se pastra mereu tanara. Cu proprietati regenerante pentru piele, laptele de magarita are un nivel ridicat de proteine si ceramide, care au proprietati de calmare si de refacere a pielii.

Nu degeaba, in vechime, medicii il supreanumeau si „aurul alb”, acesta fiind folosit inclusiv in tratamentul unor afectiuni precum infectiile sau chiar in cazuri mai grave, de otravire cu diverse substante si veninuri. Astfel, in vechime, laptele de magarita era folosit in cazul muscaturilor de sarpe, dar si al altor afectiuni de uz extern si intern. Se presupune insa ca acesta trebuie consumat doar proaspat, intrucat prin fierbere isi pierde din proprietati.

Leave a Reply