O istorie interesanta

Exista unele legende fascinante asociate cu diamantele negre. Potrivit folclorului indian, acestea ar aduce ghinion, deoarece reprezinta Yama, zeul mortii. Oamenii din medievala Italie au avut o parere foarte diferita despre diamantele negre, crezand ca sunt pietrele  reconcilierii. Ei credeau ca daca poarta Carbonado i-ar putea ajuta sa rezolve certurile dintre iubiti.
Cel mai cunoscut Carbonado din istorie este Orlovul negru, uneori mentionat ca fiind unul din ochii idolului hindus Brahma. Atunci cand a fost furat, legenda spunea ca piatra este blestemata si ca va aduce mizerie si nenorociri proprietarului.

Un cadou frumos

diamantSpre deosebire de diamantele albe, carbonados nu au stralucire. Cu toate acestea, diamantele negre sunt foarte atractive, mai ales in combinatie cu aur alb sau platina. De asemenea, arata fabulos in contrast cu diamantele albe. Bijuterii cu diamante negre sunt o alegere excelenta si pentru ca se potrivesc cu orice culoare. Prin urmare, o femeie poate purta aceste bijuterii cu orice tinuta.

O alternativa mai accesibila

Diamantele negre originale cu siguranta nu sunt ieftine. Oamenii de conditie medie nu isi permit sa cumpere bijuterii cu diamante negre autentice. Cu toate acestea, exista o alternativa mai accesibila pentru cei care nu isi pot permite sa cumpere un lucru real. Diamantele negre sintetice sunt dezvoltate in laboratoare si sunt la fel de frumoase ca si cele reale, pretul fiind diferenta.