Divina White by Masatto, o ediție limitată și o experiență unică

Care ar fi metoda cea mai inedită de relaxare pentru tine atunci când ajungi în confortul casei după o zi în care ai alergat într-o parte și în alta pentru a-ți finaliza treburile? Ce crezi că te-ar ajuta să scapi de durerile de picioare, de spate și de cap?

Cu siguranță un fotoliu de masaj by Masatto îți va aduce starea de “ohh”, o stare de vacanță la doar un buton distanță!

Categoric un masaj profesional este cel mai potrivit pentru mulți dintre noi atunci când suntem epuizați. Faptul că atât psihicul, cât și corpul nostru se relaxează într-un mod inedit atunci când are nevoie, acest lucru a contribuit la sănătatea noastră.

Divina by Masatto, o experiență unică

Fotoliul de masaj Divina by Masatto se traduce prin inovație, inteligență, performanță, tehnologie de ultimă generație și nu în ultimul rând ultra relaxare. Divina are la bază tehnologii și inovații atent alese, care au capacitatea de a urma mecanismele biologice naturale ale corpului uman.

Practic, fiecare părticică a corpului nu va fi lăsat neatinsă, completând cu un masaj relaxant complet. Scopul Masatto este de a aduce inovație și tehnologie în ceea ce privește fericirea și relaxarea la superlativ, iar pe lângă asta o sănătate de “fier”.

Cu Divina poți avea parte de o experiență unică, de neuitat și asta pentru că este conceput să stimuleze corpul de la gât, zona cervicală, spate, brâu, șezut până la tălpi, cu doar o singură apăsare de buton.

Divina, 5 programe manuale cu 9 tehnici de masaj

Cum ar ca în confortul casei tale să ai propriul maseur profesionist la orice oră din zi sau din noapte? Cu fotoliul Divina de la Masatto orice este posibil. În plus, îți poți personaliza masajul în funcție de preferințele tale pentru că tu deții controlul absolut.

Poți să alegi tehnicile de masaj precum presare, frământare, bătăi ușoare, frecționarea spatelui sau frământarea digitală.

Practic, durerile de spate, mușchii încordați și senzația de oboseală vor dispărea. Poți alege o terapie de masaj înainte să adormi, pentru un somn cât mai liniștit sau dimineața, pentru o zi cât mai energică.

Cu Masatto ai posibilitatea să încerci orice fotoliu din gama de produse, timp de 30 de zile chiar la tine acasă. Tu decizi dacă după aceste zile va rămâne sau nu la tine.

Dacă te-ai hotărât că ți se potrivește, echipa din cadrul companiei Masatto îți oferă garanție 5 ani de zile, inclusiv service la tine acasă. Ai parte de consultanță personalizată în alegerea celui mai potrivit fotoliu pentru tine.

Masatto îți va aduce starea de “ohh”, o stare de vacanță la doar un buton distanță!

Date de contact: 0756 478 789

contact@masatto.ro.

Leave a Reply