Gaultier 2 Eau De Parfum

Nu cred ca mai este pentru nimeni o surpriza faptul ca atat femeile cat si barbatii adora sa foloseasca parfumurile.

Carespot vine in ajutorul femeilor si al barbatilor care intentioneaza sa isi cumpere noi parfumuri, pentru ca este cel mai important magazin online din Romania, care pe langa multimea de alte produse utile pentru femei si barbati, comercializeaza parfumuri de femei si de barbati sau chiar si parfumuri unisex, la cele mai atractive preturi.

Inainte de a se orienta spre parfumuri unisex, cu siguranta atat femeile cat si barbatii isi indreapta atentia spre parfumuri specifice. De exemplu, doamnele pot alege sa se orienteze spre parfumuri de la Chanel de exemplu, sau spre parfumuri de la Beyonce, sau de la alti producatori renumiti.

In schimb, barbatii pot alege sa se orienteze spre parfumuri barbatesti de la nume importante din industrie precum Versace, Giorgio Armani, Hugo Boss, David Beckham, sau alti.

Din fericire, atat pentru femei cat si pentru barbati, Carespot are cele mai bune solutii in ceea ce priveste parfumurile si nu numai.

Persoanele indecise asupra parfumurilor, sau persoanele care intentioneaza sa isi indrepte atentia spre un parfum cu adevarat special, se pot orienta de exemplu spre Gaultier 2 Eau De Parfum, iar in continuare vom vedea si de ce.

Mai intai de toate este necesar sa prezentam brandul, asa ca vom aminti faptul ca Jean Paul Gaultier este un designer francez care s-a nascut in 1952, si care si-a inceput cariera in 1970 ca asistent la Pierre Cardin.

Alti creatori de moda renumiti ai acelor vremuri se axau pe hainele formale, insa Jean Paul Gaultier s-a axat pe ceea ce se purta pe strada. Acest designer a creat celebrul sutien – con pentru Madonna in anul 1990.

In ceea ce priveste parfumurile, parfum a fost lansat de Jean Paul Gaultier in 1993 si altul in 1995, ambele devenint pupulare in intreaga lume.

Gaultier 2 Eau De Parfum 40ml este unul dintre cele mai apreciate parfumuri unisex la ora actuala, si a fost lansat tot de catre Jean Paul Gaultier, in luna septembrie a anului 2005 si este primul parfum unisex al brandului. Discutam aici despre un parfum oriental de vanilie, care a fost dezvoltat de catre renumitul parfumier Francis Kurkdjian.

Avand o persistenta foarte buna si o lista minima de ingrediente, se poate spune despre Gaultier2 faptul ca reuseste sa seduca de la bun inceput, parfumul avand o deschidere dulce de cafea amestecata cu vanilie.

De la un anumit moment dat parfumul incepe sa evolueze cu note de ambra, mosc senzual cald, ina de precizat este faptul ca nota de vanilie este inca vizibila, ceea ce face ca acest parfum sa fie cu adevarat captivant.

Noul parfum de la Jean Paul Gaultier, Gaultier 2 a fost special creat cu ideea de a reprezinta echilibrul pentru barbati sau femei, si este un parfum al carui flacon este magnetizat. Notele de baza care se regasesc in acest minunat parfum releva un traseu misterios care aduce aminte de mirosul de piele si este construit in jurul a trei acorduri, si anume: ambra, mosc si vanilie.

Se poate spune ca acest parfum este ideal atat pentru femeile cat si pentru barbatii care adora parfumurile oriental – vanilate.

Leave a Reply