Imbracamintea sfanta pentru biserica la un click distanta

Pe langa hainele pe care preotul trebuie sa le imbrace in timpul slujbei mai este si biserica cea care trebuie sa fie impecabila din punctul de vedere al aspectului.

Teoretic, modul organizat al bisericii ar trebui sa ne vorbeasca despre cum ar trebui sa fie viata noastra de zi cu zi, astfel ca spatiile de odihna si inchinare din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane trebuie sa fie ornate corespunzator pentru a se potrivi traditiei.

In afara de masuta pe care se vand lumanari situata in holul bisericii, fiecare scaun sau masa trebuie sa aiba o fata specifica iar de acest lucru se ocupa angajatii bisericii – in orasele mari sau voluntarii – in orasele sau satucele de la periferie.

Nu doar preoteasa ar trebui sa fie cea care este interesata de achizitia de imbracaminte sfanta biserica pentru Casa Domnului ci si tu, cel care mergi zi de zi la inchinare iar in ziua a saptea alegi sa slujesti si sa i te inchini Creatorului impreuna cu preotul.

Astfel ca implicarea ta va fi mai mult decat binevenita in contextul in care te arati dornic / dornica de a sustine lucrarea, atat practic, prin activitati efectuate in biserica cat si prin achizitia unui vesmant si donatia acestuia.

Pe vesmintebisericesti.ro gasesti tot ce ai nevoie

– dvera si analog brodate pe catifea, cu motive florale; site-ul arata ca modelul se poate face pe orice culoare sau material cu icoanele dorite de cel care solicita;
– dvera si analog brodate cu model – vita de vie; pe dvera este icoana Invierii D-lui dar la dorinta clientului se poate broda orice icoana de sfant sau hramul bisericii.
– model de sf. masa si dvera brodate (inclusiv icoanele) cu motive florale si spice de grau; la cererea solicitantului se poate executa modelul pe orice culoare si cu icoanele dorite;
– sf. masa brodata cu motive florale (trandafiri) si cruci; fata de masa are in cele patru colturi medalioane brodate cu cei patru Evanghelisti.
– sf. masa brodata , foarte potrivita pentru sarbatoarea Invierii D-lui, cu icoana Invierii in fata si cei 4 evanghelisti pe colturi; toate icoanele sunt brodate manual.
– sfanta masa brodata cu model – vita de vie si struguri; modelul se poate face pe culoarea dorita de persoana solicitanta.
– Sf. masa brodata pe catifea albastra; modelul se poate confectiona pe orice culoare sau material.
– sf. masa brodata pe catifea grena; modelul se poate face pe orice culoare sau material.
– sf. masa brodata cu model – vita de vie; modelul se poate face pe culoarea aleasa de dvs.
– model floral, brodat cu fir auriu si cupru, cu icoana Mantuitorului stand pe tron; acest model se poate realiza pe orice culoare.
– sf.masa brodata cu motive florale, trandafiri, cu icoana Invierii D-lui in partea din fata (la cerere putem broda orice icoana) si cu cei 4 evanghelisti brodati in colturile fetei de masa;
– dvera brodata cu motive florale, trandafiri; modelul se poate confectiona pe orice culoare , cu icoana dorita de dumneavoastra iar pretul este in functie de dimensiuni.

Optiunile mentionate mai sus sunt doar o parte din produsele pe care site-ul mentionat le comercializeaza. Pritr-o simpla accesare, veti descoperir intreaga gama!

Leave a Reply