Vrei sa simti relaxarea si placerea totala? Apeleaza la salon masaj Bucuresti

Saloanele de masaj incep sa fie o optiune din ce in ce mai cautata de barbati si nu numai. Relaxarea totala pe care ti-o confera acesta, dar si proprietatile benefice pentru tonusul tau zilnic, te pot face sa iti regandesti total imaginea fata de aceasta meserie, care, iti place sa crezi sau nu, este practicata din cele mai vechi timpuri.

Mai nou, pentru cei care doresc sa simta placerea si relaxarea totala, exista astazi optiuni pentru masaj Bucuresti sau in orice alta parte a tarii, astfel incat serviciile de acest gen sa fie disponibile indiferent de distanta. Cum functioneaza insa un masaj erotic si care sunt serviciile de care poti beneficia in acest sens, vom vedea in cele ce urmeaza.

Read More

Ce e bine de stiut atunci cand copilul dumneavoastra merge la gradinita

1. Daca micutul dumneavoastra are probleme cu alt copil din clasa, discutati acest lucru mai intai cu educatoarea sau cu directorul de gradinita, inainte de a va confrunta direct cu celalalt parinte. Educatoarea este cea care cunoaste foarte bine copiii, stie ce se intampla in timpul orelor petrecute la gradinita de catre cei doi copii si care este relatia dintre acestia. Educatoarea este cea care, cunoscand aceste lucruri, va poate oferi cele mai bune solutii pentru rezolvarea oricarui conflict mai mic sau mai mare.

gradi2. Daca la gradinita se organizeaza excursii si iesiri impreuna cu ceilalti colegi si chiar cu parintii, mergeti si dumneavoastra. Ideal ar fi sa faceti acest lucru cel putin o data pe an. Ideea este urmatoarea: daca va implicati in aceste activitati la gradinita, copilul va avea o incredere mai mare in ceea ce invata, se va simti mult mai confortabil si va fi mai bucuros. Sigur ca educatia copilului dumneavoastra este extrem de important, de aceea merita din plin sa-i acordati atentia si timpul necesar.

3. Invatati copilul sa fie responsabil si sa aiba grija de lucrurile sale personale la gradinita si ce trebuie sa luati de acasa. De exemplu, un copil responsabil mai marisor ar trebui sa stie sa-si pregateasca prosopelul si alte obiecte de care va avea nevoie la gradinita, sa le puna in rucsac.

4. Nu va agitati prea tare in ceea ce priveste calificativele obtinute de copil la gradinita. In cazul in care exista un sistem de recompense in clasa (de exemplu stelute) incercati sa nu va ingrijorati prea tare daca micutul dumneavoastra nu strange toate laudele. Trebuie sa-i acordati timp. Este inca o varsta frageda si chiar daca la gradinita invata foarte multe lucruri, el mai are inca timp de copilarit.

Cititi carti despre gradinita si despre temerile copilului sau emotiile copilului in legatura cu aceasta. Cateva detalii gasim pe site-ul gradinitei simsala din Bucuresti, o gradinita din sectorul 2 care aduce pentru micutul dumneavoastra un program foarte bun. Discutati cu el despre ceea ce face la gradinita, ascultati-l si incurajati-l sa va povesteasca. Daca se intampla sa vina acasa cu un proiect realizat de el (de exemplu o plansa) faceti-va timp si admirati-l impreuna, cereti-i detalii despre modul in care l-a realizat.

Gradinita este un loc minunat pentru copil dar nu ar trebui sa fie un loc izolat in care doar il lasati cateva ore ca sa puteti merge la serviciu si sa va rezolvati alte lucruri. Nu, acolo el va invata foarte multe lucruri, se va dezvolta pe toate planurile. Dar chiar si asa are nevoie de sustinerea dumneavoastra pentru ca, pana la urma procesul de educatie pentru el, ar trebui sa implice o colaborare intre gradinita si familie.

Fan cluburi

Întotdeauna am fost curios să ştiu ce fel de persoane sunt cei care nu au altceva mai bun de făcut decât înfiinţatul de fan cluburi şi situri web pentru idolii lor care cântă, joacă în filme sau în meciuri după caz. Cam astea sunt categoriile. Că doar nu aţi văzut vreun fan club Cioran sau Nichita Stănescu. 🙂

Nu înţeleg ce pula mea îi îndeamnă pe aceşti oameni să închine ode şi balade unor inşi sau inse cu care nu au absolut nicio legătură. Înţeleg că i-ai da o muie lui JLo, dar de la o labă cu ochii înfipţi în ultimul ei videoclip şi până la a-ţi fute timpul cu creearea unui site pentru fufeta respectivă e cale lungă idiotule.Dacă îmi spui că vrei să faci bani de pe urma sitului respectiv, îmi retrag cuvintele şi îţi dau şi o bere. 😉

Ce presupune să fii fana unui fotbalist de exemplu? Să te duci să îl aştepţi de fiecare dată când se întoarce în ţară pentru vreo întrunire la Săftica? Să îi trimiţi scrisori parfumate roz în care îţi exprimi disponibilitatea de a-i presta un deepthroat goleadorului? Să îţi ţii la capul patului poze cu el când se înjură cu galeria Stelei? Eşti proastă, să mor eu de nu.

Înţeleg să îţi placă ceva mult….un artist, cum urlă unul în microfon, cum şi-o trage Jenna Jameson prin pădurea Letea, dar las-o în pula mea de treabă. Să ajungi să deschizi un fan club pentru respectivii, trebuie să ai prea mult imp liber mon cher.

Mai sunt alţi ghiduşi care sunt fanii unui film. Se duc pe la premierele acestor pelicule costumaţi de zici că s-a coborât Mordorul pe Pământ. Fraţilor sunteţi duşi cu căruţa la tăiat de lemne, pe bune. Cum dracu’ să te duci îmbrăcat în elf la film, iar iubita-ţi care te ţine de cot să fie mascată în vreo “inoroagă”. WTF oamenilor? Reveniţi-vă!

Mai lipseşte doar să văd fan cluburi deschise de adepţii lui” Marean” Vanghelie sau ai lui Berbecali. Asta chiar ar fi frumos. O ceată de idioţi costumaţi în oi, păscând prin faţa vilei ciobanoidului din Pipera şi cântând Psalmi întru preamărirea Voievodului Luminat.

Atenţie, retard la volan!

De câte ori aţi auzit propoziţia asta: “Viteza ucide!”? Eu am auzit-o de vreo sută de mii de ori. Au pus-o deja pe panouri imense de atenţionare pe toate şoselele şi drumurile din România. Şi totuşi “campania” nu are succes. Ce ar trebui să faci când observi că o metodă mai blândă, menită să stăvilească un fenomen, adică viteza la volan, nu are absolut niciun efect? O înlocuieşti cu nişte măsuri adevărate pentru a putea opri aceşti muişti care nu au pic de responsabilitate atunci când apasă pedala de acceleraţie până la podea.

Totul are o limită şi cred că această limită a fost atinsă. Adică, eu m-am săturat de toţi nespălaţii, oligofrenii, întârziaţii mintali care se întorc din Italia, Franţa şi Spania cu BMW-uri din ‘99 şi cu care se înfig cu proxima ocazie în primul plop de pe şoselele patriei. Şi drama nu este că se duc ei în pământ, drama este că iau cu ei şi pe alţii nevinovaţi. Păi cum să nu te enervezi?Cât pula mea să îi mai suport pe aceşti împuţiţi care cred că li se cuvine totul?

Am ajuns să îmi fie frică să mai merg pe trotuar de frica vreunui analfabet care şi-a obţinut permisul prin Argeş sau Cluj şi care s-a întors de la muncă ciordit din Italia. Animalele au ajuns să dea în cei care merg liniştiţi pe trotuar şi nu păţesc nimic.

Urmează nişte măsuri care ar trebui rapid implementate de către noi toţi, legiuitori, producători şi comercianţi de maşini, asta dacă nu vrem să ne ducem toţi dracului în curând, omorâţi de vreun hispanic de ăsta cu maşină de “jdemii” de euro:

1. examenul pentru permis să includă o probă de dictare şi una de “citit la liber”. Automat am scăpa de un sfert din posesorii de bolizi second hand.
2. o dată la 7 ani să fie necesară o reevaluare a calităţilor şi a cunoştinţelor în ale şofatului. Bineînţeles este obligatorie şi o verificare medicală. Vă daţi seama câţi orbi, surzi, stricaţi la minte au voie să circule cu maşina în România? Gândeşte-te doar la moşii şi babele care conduc liniştiţi şi la 99 de ani şi nu îi întreabă nimeni dacă le mai funcţionează la parametrii normali urechile sau ochii. Nu mai vorbesc de reacţii, memorie etc.
3. Maşinile BMW să poată fi achiziţionate doar în urma unui control psihiatric, unui test de inteligenţă, test anti-turbare, anti-păduchi, anti-râie. Fără toate aceste teste făcute să nu ai voie să îţi cumperi un BMW şi nici cel care îl vinde să nu aibă voie să îl dea. Eram un fan al aceste mărci de maşină. Acum o urăsc. Pentru mine nu mai reprezintă bunul gust, luxul şi stilul…întruchipează ieftinul, ţărănismul, parvenitismul, bişniţăreala, violenţa şi incultura. Vorbesc foarte serios. Dacă nu vor găsi repede o soluţie, din punct de vedere al imaginii lor, BMW riscă să ajungă un fel de emblemă a imbecilităţii.
4. Conducătorul auto care omoară un om din pricina vitezei sau alcoolului să fie pasibil de o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 30 de ani. Fără comentarii şi fără milă. Vorbim despre crimă cu premeditare.
5. Cei care sunt prinşi circulând cu viteze care depăşesc limita legală, să li se suspende permisul pe o perioadă de 2-5 ani în funcţie de gradul retardului mintal de care suferă.
6. Curvele proaste care şi-au câştigat Q7-le şi Touareg-ul în genuchi sau în patru labe prin vila de la munte a vreunui manelist analfabet să nu aibă dreptul să îl conducă decât alături de un însoţitor sau însoţitoare de bord, care să ţină de volan cât timp redusa îşi dă cu rimel, ruj, cremă anti-fisuri-bucale-de-la-muie, sau îşi aranjează părul.

Lista rămâne deschisă. Aveţi voi vreo idee mai bună pentru a pune capăt imbecilităţii de care unii dintre semenii noştri dau dovadă?

Ilievici

De ce pula mea mi se întâmplă de fiecare dată să vin acasă seara şi să aflu câte o chestie de rahat? Acum câteva zile am aflat că un avion era să se prăbuşească la Timişoara, în altă zi că e criză financiară în România iar astăzi aflu că Ilievici încă nu a pus limba pe doi dinţi.

Cum care Ilievici? Să nu îmi spui că nu cunoşti personajul. E băiatul ăla comunist care a luat locul altui comunist în 1989.

Am aflat astăzi că a fost ziua lui. Nu aş fi avut nimic de spus despre asta…ziua unui senil, a unuia care a chemat minerii să ia la omor oamenii nevinovaţi de pe străzile Bucureştiului. I-aş fi urat un simplu “sugi pula” şi “sper să nu mai citesc şi la anu’ în presă despre ziua ta, mumie sovietică”.

Dar ce văd eu oare în timp ce răsfoiesc presa? Că nişte tineri, care au avut curajul să meargă şi să-i fută moşului o flegmă “meritorie” în obraz pentru tot ce “a realizat” pentru România, au fost amendaţi pentru tulburarea liniştii publice.

Să înţeleg, deci, de la oamenii legii, că Ilievici ăsta e ordinea publică? Că doar el a fost tulburat. Restul românilor s-au bucurat de primirea făcută de către tinerii “elemente perturbatoare ale societăţii”.

Doar eu văd absurdul situaţiei? În orice stat normal, un personaj ca această relicvă sovietică ar fi înfundat de mult timp puşcăria…dar nuuuu…în ţara asta condusă de moşi, “judecată” de infractori şi păzită de poliţişti care nu au voie să tragă cu arma din doatre în ăia care încalcă legea, totul este pe invers.

Şi pentru ăia care au uitat povestea lui Ilievici, haideţi să ne aducem aminte despre realizările acestui “mare conducător” al poporului român.

Şi să nu uit. De la DeMaio am aflat de unu’ …….. (am pus puncte de suspensie pentru că nu ştiu cum să îl caracterizez) care chiar îi închină ode şi plecăciuni senilului.

Falsez pentru audienţă

Deşi nu mă prea omor cu televizorul, în această seară am făcut marea greşeală să îl pornesc fix pe Pro Tv, exact în timpul emisiunii “Dansez pentru tine”. De la început vreau să specific că mă abţin cu greu să nu îi iau la înjurături pe prezentatorii acestei imbecilităţi, pe producători, pe aplaudaci şi tot ce face parte din acest mare fâs.

Emisiunea asta are un singur ţel: să-i facă pe românii imbecili şi morţi de foame să le sară cămaşa pe spinare de la atâta plâns într-o seară de vineri.

Professional television production, NOT!