Incaltamintea din piele naturala, aliata confortului deplin

Deja reperele privind alegerea incaltamintea sunt altele in randul celor pentru care conteaza inainte de toate calitatea si apoi partea estetica. De obicei insa producatorii care ofera calitate acopera si nevoia publicului de a purta incaltaminte frumoasa.

Confortul la purtare este asigurat de un cumul de factori, iar optiuni de top astazi sunt mai ales modelele ce alcatuiesc colectia noua de la ANNA CORI, magazinul care nu oboseste in a ne surprinde cu articole de incaltaminte si marochinarie mereu peste asteptari.

Despre pielea naturala, care este material de baza al colectiei recent lansate, trebuie sa auzi neaparat cateva aspecte. Calitatea sa principala este confortul deplin asigurat picioarelor, dar nu doar aceasta o evidentiaza in randul optiunilor.

Te bucuri de o purtare indelungata

De obicei cand cumperi orice tip de incaltaminte sigur te intereseaza sa fie suficient de rezistenta pentru a o purta mai mult timp. Nu iti convine nici sa dai bani multi pe o pereche ce deja dupa primele purtari da semne de „oboseala”.

Pielea naturala este materialul care iti va oferi rezultatele dorite. Alege din optiunile de la annacori.com o pereche de incaltaminte de sezon si te vei bucura de aceasta ani la rand, cu ingrijirea corespunzatoare.

Vor ramane mereu exact potriviti pentru picioarele tale

Nu se deformeaza si nici nu cedeaza prea mult, deci pielea naturala din care sunt confectionate perechile de incaltaminte de la ANNA CORI iti ofera garantia ca vor fi mereu potrivite, confortabile la purtare. Nu mai e cazul sa iti iei deci o marime mai mare doar din teama ca materialul va ceda prea mult.

Umiditatea este absorbita in material

Cei care au picioare mai sensibile sunt in general preocupati de materialul pantofilor, spre exemplu, din teama ca acesta sa nu favorizeze transpiratia. Este un factor important de luat in calcul, cea de a asigura un mediu uscat si calduros in interior, mai ales ca suntem in prag de toamna. Incaltamintea din piele naturala impiedica si ca umiditatea din exterior sa patrunda prin ea.

Este protectoare cu cei alergici la materiale sintetice

Problema alergiilor ce apar in contact cu materialele sintetice este una frecventa. Este un material ce are in continut substante chimice, toxice uneori, deci nu e ceva cu care poti glumi.

Inainte de a te grabi sa cumperi astfel de incaltaminte, gandeste-te la disconfortul care va fi inevitabil, printre altele. Pe cealalta parte, pielea naturala este apreciata pentru protectia pe care o va asigura la purtare, fiind ideala pentru a evita alergiile.

Alt motiv pentru care vei prefera incaltamintea din piele naturala de la ANNA CORI  – ce tine de asemenea de partea de confort, este excelenta cu care se muleaza pe picior. Iata deci ca este o solutie si in cazul celor care au monturi, dureroase de altfel.

Descopera si tu modelele pe care producator le-a pregatit pentru noul sezon, special captusit cu piele naturala in interior pentru protectie sporita contra temperaturilor scazute. Poti comanda produsul dorit de pe annacori.com sau il poti cumpara direct in magazinul fizic din orasul tau.

Leave a Reply