Inlocuire sticla iPhone XR

iPhone-ul este una dintre cele mai renumite marci pe piata de telefoane mobile. Renumele pe care acesta l-a capatat se datoreaza in primul rand faptului ca a fost primul smartphone in formula actuala disponibil pe piata, atunci cand a inregistrat un succes comercial imens in 2007. De la primul iPhone, cei de la Apple au cautat sa ramana mereu cu un pas inaintea celorlalte companii care au inceput sa dezvolte si sa comercializeze telefoane mobile pe piata, iar datorita acestui fapt Apple este al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, dupa Samsung. A avut o perioada in care a cazut pe locul 3 ca urmare a ascensiunii Huawei in domeniu, insa compania chinezeasca a cazut putin din cauza sanctiunilor de la Administratia Trump in cazul conflictului comercial dintre Statele Unite si China. In orice caz, cei de la Apple au fost mereu in topul celor mai mari producatori de smartphone-uri din lume, iar performanta iPhone-urilor este o dovada in plus ca gigantul tech isi merita din plin acest loc. Daca ar fi sa enumeram cateva lucruri cu care un iPhone se poate mandri cu un nivel de performanta net superior fata de multe alte smartphone-uri care sunt disponibile pe piata in momentul de fata. Mai sunt si gama de functii si aplicatii, una extrem de larga, pe care cei de la Apple ti-o pun la dispozitie pe orice model de iPhone mai nou, dar si faptul ca iOS-ul este de departe cel mai bun sistem de operare mobil. Si asta in opinia majoritatiii utilizatorilor de telefoane mobile din intreaga lume. 

 

Un lucru la care iPhone-ul sta mai bine fata de alte telefoane mobile este, de asemenea, rezistenta sa la zgarieturi si lovituri. Cu toate ca acest lucru nu inseamna neaparat faptul ca iPhone-ul este indestructibil, acesta nu va fi atat de usor de deteriorat atunci cand sufera cazaturi si lovituri. Desigur, un impact puternic este totusi, suficient pentru a deteriora macar geamul de sticla al telefonului, scenariu in care ai  nevoie sa apelezi urgent la serviciile unui centru de reparatii care sa se ocupe de inlocuire sticla iphone xr in cel mai scurt timp posibil. Practic, nu sunt alte optiuni mai bune decat aceasta: un iPhone nou costa mai mult si nu toata lumea isi permite sa treaca la un model mai nou, iar serviciul de reparatii al celor de la Apple este unul suprasolicitat, astfel incat reparatia telefonului tau ar dura o perioada mai lunga de timp. 

 

iPhone XR este un smartphone Apple lansat in octombrie 2018. Are un ecran un ecran Liquid Retina IPS LCD, cu diagonala de 6.1 inch si rezolutie de 828 x 1792 pixeli. Prezinta rezistenta la apa si praf IP68 (rezista sub apa la o adancime de 2 metri pana la 30 de minute) si optiunea de plati mobile Apple Pay (prin Visa, MasterCard si AMEX). Sistemul de operare implicit este iOS 12; acesta poate fi extins pana la versiunea 14.4.

Leave a Reply