Limitarile in pariuri online

Daca ai auzit si tu pariori care s-au tot plans de pariurile online sau poate chiar tu te confrunti cu o astfel de situatie, atunci ai nimerit unde trebuie. Afla in randurile ce urmeaza despre limitarile in pariurile online. Cert este ca astfel de situatii exista, desi curios, nu toti jucatorii se confrunta cu o astfel de problema.

De ce ar fi jucatorii limitati

Sunt si ceva situatii, desi cazuri rare, in care jucatorii sunt mai limitati pentru ca au profit. Pentru a se intampla acest lucru trebuie sa vorbim despre sume foarte mari, de zeci de mii de euro.

Pentru a explica limitarile ce se impun am face bine sa ne orientam spre alte situatii, cum ar fi:

  • Jucatori care fac abuz de bonusuri si promotii

Practic vorbim despre cei care nu au placerea jocului, cat preferinta de a vana ofertele. Nu degeaba agentiile impun conditii de rulaj pana la posibilitatea de a retrage bani.

  • Profitori de pe urma greselilor facute de agentii

Se intampla ca in loc de o cota de 1,85 sa fie afisata una de 18,5. Pentru unii aceasta este sansa de a paria imediat, cat ii tin buzunarele, abuzand deci de o situatie eronota si cerand agentiilor sa isi asume vina.

  • Depuneri de pe alte conturi sau conturi multiple facute doar pentru premii

Incasarea bonusului de bun venit este ceea ce motiveaza pe unii sa isi deschida conturi diverse. De asemenea, o limitare poate veni si ca urmare a depunerilor facute cu carduri pe alt nume.

Asadar, este de la sine inteles ca agentiile de pariuri online isi verifica atent jucatorii si ii limiteaza pe cei care incearca sa fenteze sistemul. Recomandarea este de a fi corect. Informeaza-te despre ponturi pariuri azi, joaca responsabil si incearca sa eviti situatiile care te imping la limita corectitudinii:

Pariurile dubioase, de evitat – pariezi intr-o zi de 10 lei pe 10 meciuri. A doua zi pui 500 de lei. Deja ai un comportament dubios. Vei fi sub lupa lor si ai sanse mari de a fi limitat.

Faci depuneri si nu joci – depui bani, nu joci prea mult si ulterior doresti sa retragi desi nu ai rulat niciodata. Acesta suna deja a caz tipic de spalare de bani. Nu ti se pare? Ridici semne de intrebare si este de inteles de ce. De asemenea, cand retragi toti banii din cont esti deja suspect.

In special cand vine vorba de sume mari, consistente, obtinute dupa un castig, pe care doresti sa le retragi total cel mai probabil vei fi trecut prin multiple verificari. Spre exemplu, ti se pot cere acte suplimentare, riscul fiind de a fi prins cu nereguli.

Din ceea ce specialistii spun, pentru a evita penalizarile sau limitarile, jucatorii ar trebui sa aiba un IP fix si sa respecte clar regulile agentiei. Daca la una dintre ele jucatorul are istoric negativ, cel mai probabil va fi sub vizor si la alte agentii unde isi va dori sa isi deschida cont.

Leave a Reply