Cum sa mobilezi un living minuscul

Decorarea camerelor mici poate fi dificila, iar daca vorbim de o camera de zi, cu atat mai mult. E camera in care cei mai multi dintre noi petrec cea mai mare parte din timp si este, cu siguranta, locul unde oaspetii se asteapta sa-i primim. Dar cum faci sa arate bine in timp ce spatiul se ingusteaza cu scaune suplimentare si mai ales cum sa-l faci sa fie confortabil pentru a relaxare dar si pentru distractie? Ei bine, exista cateva sfaturi si trucuri care pot face din aceasta decorare o briza simpla de vara.

Nu cumpara numai mobilier mic

living-roomPare contra-intuitiv, nu? Ei bine, nu e. Una dintre cele mai mari greseli pe care oamenii le fac in mobilarea camerelor mici consta in incercarea de a aduna prea multe bucati mici. In schimb, este mult mai bine sa accepti limitarile spatiului si sa folosesti mai putine piese de marime medie. Prea multe piese mici fac o camera mica sa arate chiar mai mica.

Sugestie de layout: In locul unei canapele mici cu mese laterale pe fiecare parte, incercati o canapea de dimensiuni medii si eliminati mesele din laterale. Atata timp cat exista o masuta de cafea sau ceva echivalent pe care invitatii isi pot aseza bauturile si ceva de rontait, nu aveti nevoie de mese laterale. Daca iluminarea este o problema, puteti instala o veioza sau atarna deasupra canapelei o lustra pandantiv.