Gratuit pentru orice restaurant

livrari-la-domiciliuDaca te pregateai sa deschizi usile pentru noul restaurant, exista cateva elemente pe care le poti deja taia de pe lista de cumparaturi. Multe dintre chilipirurile oferite de cele mai multe restaurante provin de la distribuitori de alcool, ca o modalitate de a promova produsele lor. Altele, sunt incluse atunci cand comandati un anumit produs, cum ar fi cafea sau suc, de la un distribuitor. Desigur, nu orice design, concept sau decor de restaurant se va potrivi cu toate aceste livrari, dar puteti alege ceea ce doriti sa utilizati la distribuitorul vostru.

Halbe – Daca detii un bar full service in restaurant, adreseaza-te agentului de distributie pe bere si bauturi alcoolice pentru a cere halbele. Acestea vin, de obicei, cu logo-ul firmei de bere imprimat si se schimba sezonier pentru a promova diferite arome, un chilipir care poate fi daruit si clientilor.
Suporturi pentru pahare – Acestea se potrivesc de obicei cu promotiile la bere. Impreuna cu ele vin si alte accesorii pentru bar, cum ar fi paiele sau servetelele, de asemenea gratuite.

Automate de cafea – Ca o modalitate de a obtine o vanzare, distribuitorii de cafea vor include o masina de cafea gratuita, atata timp cat esti clientul lor. Acestia vor include, de asemenea, termosuri comerciale si carafe de cafea. Cu toate acestea, daca va ganditi sa schimbati distribuitorul, acesta va poate lua si cafetierea la plecare.

Instalatii de racire – Orice restaurant nou poate include in buget o suma considerabila pentru vitrinle frigorifice. Deci, este foarte util sa beneficiezi de coolerele care sunt disponibile prin intermediul marilor companii precum Coca-Cola, racitoare dotate de obicei cu etichete mari, luminoase. Poate nu sunt tocmai potrivite pentru sala de mese, in schimb, pot fi plasate intr-un hol sau sub bar. Ca si la cafetiere, la expirarea contractului ele va pot fi cerute inapoi.

Umbrele – La fel ca paiele sau servetelele, companiile de bere va pot oferi umbrele gratuite pentru terasa restaurantului. Din nou, acestea s-ar putea sa nu se incadreze in decor, dar pot salva o suma importanta de bani in fiecare an.

Boards meniu – Un alt element pe care il puteti obtine gratuit de la distribuitori sunt placile de meniu. Acestea pot fi table sau placi de neon montate pe perete, stratificate pentru trotuar sau placi de meniu luminoase, de multe ori inalnite in pizzerii si restaurante fast food. Acestea au, de obicei, un logo de bere sau alt produs inscriptonat.
Tricouri – Daca sunteti in cautarea unei uniforme ieftine pentru personalul restaurantului sau vreti sa oferiti un cadou clientilor, tricourile gratuite sunt perfecte. Distribuitorii de bere inmaneaza tricouri ca promotii pe tot parcursul anului.