Magazinele online, ajutorul binevenit daca va cumparati carcase telefoane si accesorii telefoane

Pentru a pastra orice telefon in stare buna, este obligatoriu sa va cumparati si o husa. Aceasta are rolul de a-l proteja, dar si de a-l feri de praf sau ploaie, fenomene ce l-ar putea deteriora iremediabil. Este indicat sa va pastrati si folia de pe ecran atunci cand il cumparati din magazin si este nou. Ecranul se zgarie foarte usor si nu vreti sa-l schimbati la cateva luni. Si carcasele telefoanelor sunt sensibile. Se pot crapa sau zgaria foarte usor, daca nu sunt protejate de huse. Cele mai sensibile carcase de telefoane sunt cele ale telefoanelor de ultima generatie. O singura izbitura pe jos este de ajuns ca aceasta sa crape si in timp sa fie nevoie sa o schimbati.

Cele mai rezistente telefoane sunt cele vechi. Chiar daca nu beneficiaza de atat de multe functii ca un telefon din generatia noua, sunt mult mai practice si bateria poate tine pana la 4-5 zile. In fond, ceea ce va intereseaza este ca acesta sa nu se descarce cand va este lumea mai draga.

Accesorii la preturi reduse

Telefoanele mobile fara accesorii e ca o masina pe care doriti sa o tunati, dar nu aveti cu ce. Pe site-urile de profil, se gasesc zeci de accesorii telefoane la reducere. De exemplu, huse pentru carcasele telefoanelor puteti achizitiona la preturi cu 60% reduse. In cazul in care va petreceti foarte mult timp in masina si vi se descarca telefonul, va puteti cumpara un incarcator de telefon pentru masina. In felul acesta, nu veti mai avea grija ca telefonul se descarca in timpul unei discutii cu un posibil partener de afaceri. Un alt accesoriu pentru telefon sunt castile audio care au o reducere de pana la 42%. Daca a trecut ceva vreme de cand v-ati luat telefonul si nu mai aveti folia protectoare a ecranului, va puteti achizitiona alta cu o reducere de 33%. In magazinele de profil, preturile sunt cu mult peste cele din magazinele on-line.

Magazine online de huse de telefon recomandate:

http://husecool.ro

http://husetari.ro

http://www.husedeiphone.ro

http://www.husemania.ro

Accesarea unei pagini de Internet va ajuta mai mult decat ati putea crede daca sunteti in cautarea de accesorii pentru telefon sau a unor carcase pentru prieteni. Puteti face si o afacere din asta: cumparati la preturi reduse cat mai multe, iar la comenzi mari puteti beneficia de alte reduceri. Sa nu credeti ca veti sta cu marfa in birou: puteti castiga cativa bani in plus vanzandu-le prietenilor la preturi mai mici decat in magazine. Astfel, atat dumneavostra cat si clientii nu veti avea decat de castigat. Puteti demara in acest fel o mica afacere care are premisele uneia de succes. Puteti castiga bani cat sa va scoateti iubita la o cina romantica si la un film.

Leave a Reply