Modalitatea cea mai buna de reparatie a unui telefon. Inlocuire display iPhone 6s

Telefoanele din ziua de astazi sunt din ce in ce mai sensibile si din ce in ce mai fragile. In urma cu acum 15-20 de ani, telefoanele daca erau scapate nu aveam nici cea mai mica zgarietura, era intacte. Dar cu smartphone-urile de acum, o cazatura poate fi fatala si aduce cu sine o cheltuiala destul de mare, pentru ca reparatiile nu sunt intocmai ieftine.

Dar, in functie de ce tip de telefon ai, Android sau IOS, trebuie sa iti alegi service-ul gsm la care sa mergi, pentru ca ele sunt tipuri diferite de telefoane, care necesita instrumente diferite. Daca nu sti unde trebuie sa mergi pentru o reparatie la telefonul tau, urmareste randurile de mai jos pentru a afla. 

Telefoanele de la Apple sunt telefoane mai sensibile si mai pretentioase si nu este indicat sa mergi cu el la primul service dupa colt. Este bine sa mergi cu el pentru o reparatie, la un service specializat in reparatii de Iphone, pentru ca cele universale nu sunt atat de dotate cu piesele si ustensilele necesare pentru Iphone-uri.

Daca ai un Iphone 6S, l-ai scapat si sticla lui s-a spart, cel mai bine este sa mergi la un service gsm specializat pentru reparatii de Iphone pentru a schimba sticla la Iphone 6S. In plus, service-urile universale pot sa aiba un timp mai indelungat de asteptare, pentru ca exista sansa ca unele piese de Iphone sa nu fie pe stoc, ceea ce duce la un interval mai lung de asteptare. 

Daca ai un Android, poti sa fii mai linistit in ceea ce priveste alegerea unui service gsm unde sa iti duci telefonul pentru o reparatie, pentru ca acest tip de telefoane nu necesita o asa mare atentie, pentru ca nu sunt atat de pretentioase si de sensibile.

Daca te pricepi, daca ai instrumentele si piesele necesare pentru o reparatie, poti sa iti repari telefonul de acasa, reusind astfel sa economisesti niste bani. Dar daca nu te pricepi si nu ai cele necesare unei reparatii, este mai bine sa mergi direct la service, pentru ca sunt unele piese sensibile, iar daca nu trebuie atinse si tu le atingi, este posibil sa se strice si tot la service va trebui sa mergi, dar in incercarea de a economisi bani, vei reusi, de fapt, sa platesti dublu. 

Daca telefonul este inca in garantie si s-a stricat, trebuie sa mergi la companie cu bonul si certificatul de garantie, iar telefonul va fi reparat de catre companie, fara ca tu sa platesti. 

Prin urmare, daca ai un IOS este indicat sa mergi la un service specializat in reparatii de Iphone. Daca ai un Android, poti sa mergi la un service universal. Indiferent de ce tip de telefon ai, daca nu te pricepi, nu incerca sa repari telefonul de acasa. 

Leave a Reply