DJ-ul de petreceri, un must have al sezonului

© Al Powers, PowersImagery.com
© Al Powers, PowersImagery.com

Pentru ca sunteti recunoscuta pentru petrecerile pe care le organizati, de fiecare data doriti sa va intreceti pe sine. Fie ca este vorba de petreceri tematice sau pur si simplu vreti sa va strangeti prietenii laolalta deoarece nu v-ati mai intalnit demult, cert este ca totul este obligatoriu sa iasa snur. Nu va permiteti sa dati gres la nici una dintre petrecerile organizate. La ultima dintre ele, prietenele v-au laudat DJ-ul, acelasi pe care l-ati chemat de fiecare data pentru a intretine atmosfera. Fie vorba intre noi, animatorul nu arata rau. Insa nu vorbim de calitatile sale fizice aici, ci de ceea ce stie sa faca pe plan profesional. Pentru ca a fost admirat si toata lumea s-a simtit excelent si a dansat pana dimineata pe muzica pusa de DJ, acesta a fost cooptat sa participe si la alte petreceri pe care la randul lor le-au organizat prietenii.

Cum e sa fii DJ de petreceri

Majoritatea ar raspunde ca este foarte cool. Pui muzica, te simti bine, distrezi participantii, muzica si bautura sunt la discretie, fete frumoase se unduiesc pe melodiile tale, mai si castigi bine din asta…ce iti poti dori mai mult? Totusi, nu e chiar asa usor sa fii DJ de petreceri, mai ales daca esti cautat. Cel putin vara, ofertele curg. Sunt zeci de nopti pierdute, iar la un moment dat oboseala isi spune cuvantul. Ai si zile in care te relaxezi, insa daca totul este facut cu pasiune, nu mai tii cont de noptile nedormite. “Practic meseria asta ca pe un hobby. Nu ma plictisesc niciodata. Mereu gasesc oameni interesanti si melodii interesante. Le adaptez dupa gusturile fiecaruia. Pana la urma, omul este invitat ca sa se simta bine, iar asta este datoria mea: sa il fac sa se simta bine si sa ma caute dupa aia. E cea mai buna reclama pe care mi-o pot face: sa fiu recomandat datorita muncii mele”, spune Mihai,un tanar DJ de 25 de ani care pare ca s-a nascut cu butoanele in mana.

Banii se aduna

Din banii stransi de la petreceri, Mihai a reusit sa-si cumpere echipamente noi, ceea ce a dus putin la majorarea tarifului pe care il cere. “Insa cand clientii sunt multumiti, eu nu pot decat sa ma declar la fel”, spune DJ-ul de petreceri. Acesta isi adapteaza playlist-ul in functie de petrecere si de cei prezenti. Stabileste in prealabil o intalnire cu cei care il cheama pentru a stabili detaliile evenimentului unde urmeaza a fi prezent. E posibil ca unii client sa il refuze, insa nu-si face probleme deoarece intotdeauna va gasi altii. O conditie obligatorie este ca DJ-ul de petreceri sa fie la curent cu melodiile care apar si cu ce mai scot nou vedetele. Mai face un remix, mai pune o melodie veche, iar succesul petrecerii este garantat de priceperea sa.