Cum sa selectam si cumparam o plasa de tantari

plase-insecte-2Plasele de tantari reprezinta un mod foarte economic de a scapa de actiunea nociva a insectelor si predominant a tantarilor, mai ales pe perioada anotimpului cald cand acestea sunt foarte sacaitoare si uneori chiar periculoase pentru animale insa si pentru oameni. Astfel putem gasi un mare avantaj al plaselor de tantari, si anume acela ca ofera protectia atat pentru oameni cat si pentru animalele dumneavoastra impotriva tantarilor si diverselor insecte cu un potential periculos.

In general putem imparti plasele de tantari in doua mari tipuri, cele cu balamale si cele de tip rulou, fiecare are punctele sale forte si slabiciunile sale. De aceea este important sa intelegi diferenta dintre ele pentru a putea face o alegere corecta. De exemplu plasele de tantari cu rulou sunt deosebit de rezistenta impotriva actiunilor nocive ale razelor solare, iar acest lucru se datoreaza constructiei sale din fibre de carbon, care creste atat durabilitatea cat si perioada de viata. In plus, profilele sunt vopsite din aluminiu care asigura un camp electrostatic impotriva insectelor.
In ceea ce priveste intretinerea plaselor de tantari, ca este vorba despre cea cu balamale sau cu rulou, este foarte usor de efectuat. Plasele de tantari pot fi curatate cu ajutorul unui aspirator pentru cele cu balamale, astfel incat sa nu fiti obligati sa le demontati, iar pentru cele cu rulou puteti sa folositi un burete, si un dus pentru a le spala in cada.

Un aspect unic al plaselor de tantari cu rulou este faptul ca pot fi cu usurinta demontate pentru a fi depozitate in alt loc, astfel incat sa nu ocupe loc, ceea ce este foarte avantajos pe perioada anotimpului rece cand tantarii si in general insectele nu mai reprezinta o problema. Acestea sunt foarte economice intrucat nu ocupa spatiu si sunt si foarte usor de actionat, cu ajutorul unui snur. In ceea ce priveste constructia plaselor de tantari cu rulou acestea sunt fabricate in casete cu ghidaje din aluminiu, care o data ce sunt fixate pe exteriorul ferestrei asigura etansare perfecta.

In ceea ce priveste partea financiara, plasele de tantari in general nu costa foarte mult, si pretul poate sa varieze de la o plasa de tantari cu rulou la cea cu balamale, insa cert este faptul ca cele din urma sunt adesea mai ieftine. Unele site-uri care comercializeaza plase de tantari va ofera posibilitatea de a utiliza un calculator de pret astfel incat sa puteti vedea direct care ar putea fi pretul unei plase de tantari cu toate elementele pe care le doriti. Acest lucru este foarte avantajos pentru cei care isi doresc plase tantari insa nu sunt siguri de pretul sau.
In concluzie, plasele de tantari reprezinta cel mai simplu si ieftin mod de a scapa de insecte si tantari in general, ceea ce ajuta la imbunatatirea calitatii somnului, mai ales pe timp de vara.