Pantofii din lana merino – o recomandare pentru drumetii si plimbari indelungate

Sustinem si incurajam pasiunea pentru miscare, chiar daca se refera la simple drumetii sau plimbari mai lungi. Aceasta aduce beneficii pentru sanatate, motiv pentru care nu ar trebui sa existe niciun impediment in a o realizazi de zi.

Pentru a te bucura de confort deplin cand pleci in drumetii sau plimbari indelungate, iti recomandam Merino Runners, sneakers sport casual, din 100% lana merino, special conceputi. Motivele pentru care ar trebui sa optezi pentru incaltamintea din 100% lana Merino Runners?

Lana merino utilizata

Tesaturile sunt dezvoltate si produse din propria productie de lana din Tyrol, Austria. Lana este selectata manual, cu respectarea stricta a unor standarde specifice si respectand criterii ecologice extrem de exigente. In productia de la Giesswein intra doar lana de cea mai buna calitate. Giesswein este cel mai mare producator european de imbracaminte si incaltaminte din lana.

Calitatile lanei merino

Delicatetea fibrei si faptul ca este foarte placuta la atingere, ca poate fi purtata direct pe piele, recomanda in mod special lana merino. De asemenea este un excelent izolant natural, prezinta  rezistenta la contactul cu apa si umezeala, ofera o protective UV ridicata.

Comportamentul in timp al lanei este excelent, fiind deosebit de rezistenta. Lana merino genereaza confortul perfect atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna: cand corpul produce caldura in exces, pe timp de vara, se produce echilibrarea temperaturii si evitarea supraincalzirii iar iarna aceasta absoarbe umezeala si produce caldura.

Pentru incaltamintea Merino Runners lana merino este tratata in mod diferit. Prin tehnologia 3D, inovatie a firmei Giesswein, materialul folosit devine in acelasi timp ferm si elastic, imbracand perfect piciorul. Lana are proprietati antibacteriene si absorbante, piciorul nu transpira. Brantul pantofilor este si el confectionat din lana.

Talpa pantofilor este talpa EVA, un material cu proprietati asemanatoare cauciucului. Este foarte rezistenta, atat la temperaturi inalte cat si la temperature joase, flexibila si elastica. Talpa are doar 46 grame si este antiderapanta.

Astfel au rezultat pantofi confortabili, naturali, usori si flexibili in care pielea respira, recomanadati pentru activitati sportive usoare, drumetii sau plimbari mai lungi sau pur si simplu pentru cand ai de stat ore intregi incaltat/a si nu vrei sa simti acest lucru.

Intretinerea pantofilor este una simpla si nu ridica probleme. Spalarea se realizeaza la programul special dedicat lanei, care are de altfel si simbolul specific. Uscarea lor se va face in aer liber. Poti comanda perechea potritiva pe Giessweinromania.ro.

Leave a Reply