Prelata pentru fan de la Superfarmland – pentru protectia eficienta a hranei

Numai atunci cand beneficiaza de o protectie optima si o depozitare asemenea, fanul utilizat de fermieri pentru a hrani animalele se pastreaza intr-o conditie excelenta. Cu ajutorul unei prelate corespunzatoare, elimini astfel riscul ca acesta sa mucegaiasca.

Despre balotii din paie, spre exemplu, se stie ca acestia nu se comprima foarte usor, ci este ideal a realiza aceasta operatiune cu ajutorul unei masinarii corespunzatoare. Acum sunt utilaje care eficientizeaza munca fermierilor.

Desigur ca nu doar fanul si balotii din paie necesita o protectie adecvata, ci si cerealele in cantitati mari necesare pentru a asigura o nutritie completa animalelor si pasarilor.

Prelata pentru fan de la SuperFarmLand – caracteristici si avantaje la utilizare

Daca vei arunca o privire rapida asupra produsului propus de acest magazin online dedicat fermierilor si nu numai, vei vedea ca proprietatile prelatei promit rezultate intocmai cu nevoile tale.

Prelata Super Tex a fost conceputa special pentru a oferi o protectie corespunzatoare atat balotiilor de paie, cat si cerealelor si fanului contra mucegaiului si umezelii. Rezistenta produsului este asigurata prin tesatura de fibre sintetice pe care le are le baza.

La ce se raporteaza in general un fermier, agricultor cand doreste sa realizeze o astfel de investitie? Este deosebit de important ca prelata sa ofere protectie celor ce le adaposteste, dar totodata sa fie rezistenta cand vine vorba de riscul de rupere, de rafale de vant. Prelata pentru fan de la SuperFarmLand prezinta, pe langa toate aceste avantaje si rezistenta UV, cel putin pentru o perioada de 3 ani.

Cand faci o alegere potrivita, stii ca mentii perfect calitatea fanului si a paielor toata iarna, fara a exista riscul de formare a mucegaiului. Gasesti pe site-ul SuperFarmLand.com informatii exacte cu privire la dimensiunile pe care le are prelata mentionata.

Mod de utilizare a prelatei pentru fan

Recomandarea specialistilor SuperFarmLand este de a alinia stiva si folia chiar pe directia vantului. In acest fel nu mai exista riscul ca vantul sa patrunda in interior, pentru ca valurile de prelata se vor suprapune contrar directiei acestuia.

Este ideala montarea coamei intr-o pozitie cat mai abrupta. Este obligatoriu ca varful sirei sa formeze un unghi de cel putin 45o.

Folia  de protectie trebuie sa fie intinsa bine cand se aplica, iar directia cusaturii sa fie respectata intocmai. Cat despre fixarea prelatei, se vor avea in vedere elemente de fixare diverse, precum sipcile din lemn sau saci de nisip, dupa caz.

Desigur, acestea sunt doar cateva aspecte referitoare la prelata pe care ti-o propune SuperFarmLand.com. Beneficiezi de instructiuni complete privind utilizarea lui odata cu primirea articolului. Este important sa te documentezi dinainte legat de specificatiile tehnice ale prelatei de fan, pentru a te asigura ca acesta corespunde cu nevoile tale.

Acceseaza magazinul online www.superfarmland.com pentru a descoperi prelate si folii pentru agricultura, dar si alte articole utile pentru ferma ta, asigurand astfel bunul mers al acesteia.

Leave a Reply