Un alt joc legendar – Age of Empires 2

În afară de cunoscutul Heroes of Might and Magic 3, care după cum aţi aflat după blog de pe aici îl joc ca un maniac, m-am mai apucat de încă unul la fel de vechi şi la fel de mişto ca şi H3. L-am jucat mai demult ca un disperat, până au apărut altele mai mişto, dar e la fel de cunoscut şi foarte tare pentru o reţea cu prietenii:

 

Age of Empires 2 – Age of Conquerors

 

Super fiţă de joc, dacă ai câţiva tovarăşi să vă strângeţi la o reţea… Oarecum limitat la hărţi, dar având în vedere că eu sunt mai “old school” la mine merge perfect. Probabil într-o zi, calculatorul meu o să se răzbune pe mine şi o să îmi zică printr-un crash mare: “coaie, jucăm şi noi un joc în plm mai de după anii 1900, că mi s-a luat de epavele tale de jocuri” :)) . Şi asta pentru că acel Core2Duo nu cred că a mers la capacitatea lui maximă. având în vedere că eu mă joc numai jocuri din astea din anii 1900 toamna :)) .

Acum pe bune, e şmecher jocu’, dar să vă strângeţi mai mulţi aşa, şi pe o harta cu insule, continente (ca să vă omorâţi şi pe apă. cu bărci alea alea) merge ţais.
Recomand (*) !