Rochia de seara si femeia potrivita pentru ea

De multe ori ne intrebam daca potrivim rochia de seara pe femeie sau femeia pentru rochia de seara. Uau, iata o intrebare interesanta. Sa privim un pic lucrurile mai atent din ambele perspective. Mai intai cum potrivim rochii de seara frumoase pentru femei.

Aici, are cuvantul o croitoreasa priceputa. Nu orice femeie isi poate gasi de-a gata in magazine, fie ele din oras, fie ele de pe internet, o rochie de seara care sa i se potriveasca. Si asa se ajunge la o croitoreasa cu un model, o idee sau o fotografie gasita in vreo revista.

O rochie de seara de-a gata pe DyFashion poate sa coste rezonabil, insa pentru o rochie de seara facuta la croitoreasca trebuie sa ai bani buni pusi deoparte. Croitoreasa iti va lua toate masurile, incepand de la bust, talie, solduri, lungime, latime si cate si mai cate, in functie de model.

Daca e isteata si priceputa poate propune propriile ei idei obtinute din experienta sa cu alte cliente si, intr-un final, sa obtii o rohie de seara fantastica si care sa pice extrem de bine pe trup, chiar daca ai niste colacei de grasime in talie si soldurile si fundul sunt destul de proeminente.

Astfel de lucruri nu le poti ascunde sub o rochie de seara de-a gata care e facuta dupa un anumit standard care sa se potriveasca, in principal, unui alt standard de trup, tanar si subtire.

Mai ramane partea a doua cu femeia potrivita pentru rochia de seara. Ei, acesta este un caz special care chiar intr-adevar exista. Sa va dau un exemplu: o tanara vede intr-o vitrina o rochie de seara superba care ii copleseste visele si dorintele. Din pacate, nu se poate apropia de ea din cauza pretului.

In fiecare zi are drum prin fata vitrinei si fata simte ca este rochia visurilor ei. Dar, e prea scumpa pentru bugetul ei. Rochia de seara din vitrina este scoasa de pe manechin de multe ori, alte tinere cu mai multe finante incercand sa si-o potriveasca pe trup.

Dar, nici una dintre ele nu pleaca cu ea acasa, iar frumoasa rochie de seara inca isi asteapta in vitrina femeia potrivita pentru ea. Tanara visatoare cunoaste la un moment dat un tanar mai bogat si dorinta ei este dezvaluita.

Intr-un gest generos si plin de fervoare, tanarul cumpara rochia de seara pentru partenera sa. Si, surpriza, rochia se aseaza pe trupul fetei ca si cum ar face parte din el.

Putem spune in acest caz ca femeia a fost protrivita pentru rochie? Binenteles ca da, se mai intampla si astfel de potriviri, destul de des as zice.

Leave a Reply