Cartea de vizita a femeii: mainile ingrijite si manichiura ireprosabila

manichiura

Mainile sunt cartea de vizita a femeii. Degetele lungi si unghiile ingrijite sunt primul lucru la care se uita barbatii. Cei care recunosc asta. Pentru o manichiura bine facuta alegeti saloanele de incredere sau la care ati mai fost. De preferat este ca manichiurista sa stie ce face, in caz contrar va veti alege doar cu banii dati si cu timpul pierdut. Chiar daca sunt de meserie, asta nu inseamna ca isi fac treaba de nota 10 si sa mai merite sa primeasca si un bacsis. In perioada verii, saloanele de manichiura din Iasi sunt pline de clienti. Programarile se fac cu doua zile inainte daca doriti ca de mainile dumneavoastra sa aiba grija manichiurista preferata. Cine se pricepe, este asaltat de majoritatea clientilor. In perioada banchetelor si a cursurilor festive, saloanele de manichiura din Iasi vin cu promotii pentru a atrage clientii.
Aveti grija la ustensile!
Inainte de a va face manichiura trebuie sa fiti foarte atenta la ustensilele cu care umbla manichiurista. Pentru ca nu stiti pe cine au mai fost folosite, trebuie sa aveti grija ca acestea sa fie dezinfectate in spirt. In materie de manichiura se poarta unghiile cu gel cu diverse modele si diferite lungimi sau manichiura semipermanenta. Avantajul acestei tehnici este ca rezista pana la patru saptamani si, indiferent de ceea ce faceti, oja nu sare de pe unghii. Printre dezavantaje se numara faptul ca afecteaza unghia naturala, iar procesul de revenire este unul de durata: de pana la trei luni. Femeile care apeleaza la acest procedeu spun ca nu mai pierd timpul ca sa-si faca singure manichiura, plus ca nu sare de pe unghii la prima spalare a vaselor. Cum timpul este pretios, femeia secolului XXI nu vrea sa si-l piarda pe facutul unghiilor. Prefera sa scoata un ban in plus din buzunar si sa fie castigate pe alte planuri.
Manichiura rezista!
In cazul in care nu doriti sa va fie afectate unghiile, puteti opta pentru o manichiura obisnuita, chiar daca durata sa de viata este mai scurta decat a unei manichiuri semipermanente. Cea din urma mai are si avantajul ca se usuca foarte repede si nu necesita ingrijire speciala dupa cateva zile. In cazul in care doriti sa va schimbati culoarea, va puteti da cu o oja de alta culoare pe deasupra. Acetona nu are nici un efect asupra manichiurii semipermanente. Saloanele de manichiura din Iasi va ofera servicii la preturi pentru toate buzunarele. Interioarele saloanelor sunt prietenoase, va ofera un ambient placut si nu strica sa va relaxati o data pe luna la un astfel de salon: intalniti oameni noi si povesti interesante. In cazul in care descoperiti ca va place sa deveniti manichiurista si sa aveti propria afacere, saloanele de manichiura din Iasi ofera, contra cost, astfel de cursuri.