Sfaturi pentru a alege verighetele

Alegerea verighetelor reprezinta o misiune dificila inainte de nunta, pentru ca trebuie sa tineti cont de mai multe detalii importante, dat fiind faptul ca acestea sunt bijuteriile care simbolizeaza iubirea vesnica, sunt bijuteriile care reprezinta dovada casatoriei, si sunt bijuteriile care trebuiesc purtate pe deget o viata intreaga.

Ei bine, cand deja marele pas e facut si nunta este planificata, este necesar sa va indreptati atentia spre verighete, asa ca trebuie sa va indreptati atentia spre Royal Diamante din timp, pentru ca veti putea descoperi foarte multe modele de verighete, si va va lua ceva timp pana veti stabili ce alegeti. Este firesc acest lucru tinand cont de cat de multe modele de verighete veti descoperi.

Stabiliti-va apoi bugetul, iar in functie de banii de care dispuneti, va puteti orienta doar spre verighete care se incadreaza in bugetul dvs. Facand acest lucru, veti avea la dispozitie un numar mai mic de variante, asa ca va va fi mai usor sa alegeti verighetele.

Alegeti-va verighetele care sa aiba marimea potrivita. Multi viitori miri si le aleg fie prea stramte pentru ca le este teama sa nu le alunece de pe degete si sa le piarda. Altii le aleg putin mai largute pentru ca se gandesc ca li se vor ingrosa degetele, iar apoi nu le vor mai veni bine pe deget verighetele.

Deasemenea, este important sa va alegeti verighetele si in functie de stilul de viata, in functie de obiceiurile avute si chiar si in functie de jobul avut. Aceste bijuterii nu trebuie sa va incomdeze in nici un fel atunci cand va desfasurati activitatea.

Trebuie sa tineti deasemenea cont si de tipul metalului folosit pentru realizarea verighetelor, asa ca puteti sa va indreptati atentia spre verighete din platina, verighete din aur galben, verighete din aur alb sau verighete din aur roz.

In ultimul timp, la mare cautare este aurul alb dar si aurul roz, asa ca puteti opta pentru o pereche de verighete aur alb si roz cu diamante, pe care le puteti gasi la Royal Diamante.

Verigheta barbati din aur roz si aur alb de 18kt, care are o latime de 6.25mm, exterior plat si interior rotunjit, cu 3 diamante taietura princess in aur roz sablat mat, care deasemenea are si margini din aur alb lustruite si care are greutatea totala a diamantelor de 0.24ct si care sunt calitatea G-VS2; reprezinta o varianta ideala de verigheta. Greutate aurului de 18kt este de aprox. 12.50gr.

Ei bine, o asemenea verigheta pentru barbati se potriveste de minune cu o verigheta de dama din aur alb si roz de 18kt, care este bombata si lustruita cu 5 diamante si care are taietura rotunda briliant in setare rub over. O asemenea verigheta impresioneaza si cu marginile lustruite din aur roz. Greutatea totala a diamantelor este de 0.06ct, si toate au calitatea G-VS2.

Ei bine, acesta este doar un exemplu, insa la Royal Diamante puteti sa descoperiti mult mai multe modele de verighete din aur alb – roz.

Recomandarea noasta este reprezentata de aceste verighete pentru ca aurul roz nu este foarte des intalnit, iar combinatia de aur alb si roz impreuna cu diamantele, cu siguranta nu o veti intalni la foarte multe persoane. Asadar, daca vreti verighete de care sa nu vedeti si la cunoscuti, cu siguranta este indicat sa optati pentru cele din aur alb si roz, cu diamante.

Leave a Reply