Timer de bucatarie

Atunci cand va aflati in bucatarie pentru a le gati celor dragi, cu siguranta aveti nevoie de un timer, asa ca in continuarea acestui articol veti afla mai multe detalii despre aceste dispozitive.

Exista 2 tipuri principale de timere de bucatarie, si anume timer mecanic si timer digital.

Timerele mecanice pentru bucatarie se pot atarna de perete de exemplum si suna de obicei pentru cateva secunde si pot fi auzite numai intr-un interval limitat (in functie de auzul dvs.). Daca doriti un control al volumului variabil, atunci ar trebui sa alegeti un cronometru electronic.

Daca doriti sa tineti cronometrul intr-o singura mana si sa actionati cadranul cu cealalta mana, asigurati-va ca este confortabil de tinut si nu prea mare. Daca aveti pierderi de vedere scazute pana la moderate, puteti gasi timere mecanice cu cifre mai mari si cu contrast de culoare.

Timerele electronice ofera de obicei numaratoarea inversa ora, minut si secunda timp de 0-24 ore pe baza ceasului de 24 de ore. Aceste timere electronice au o alerta continua, sonora sau intermitenta, iar altele au un control al volumului variabil.

Ele sunt adesea combinate cu ceasuri si pot avea o facilitate de oprire, in functie de timerul ales. Merita sa va uitai la instructiunile pentru a vedea cat de usor sunt sa functioneze, si sa cititi recenziile oferite de catre utilizatori despre aceste timere digitale.

Unele pot fi montate pe frigider cu un montaj magnetic, in timp ce altele au un dispozitiv de prindere.

Ei bine, recomandarea noastra in cazul in care intentionati sa va cumparati un astfel de produs pentru bucataria dvs., este acela de a opta pentru un timer digital. In anul 2019, majoritatea dispozitivelor sunt digitale, asa ca este de preferat un asemenea timer.

Daca intentionati sa alegeti un timer de bucatarie la un raport calitate-pret foarte bun, atunci cu siguranta trebuie sa va indreptati atentia spre Shopu, de unde puteti alege de exemplu timer digital pentru bucatarie HX101, care dispune de ecranLCD, si care este prevazut cu suport magnetic.

Simplu si usor de utilizat, timerul digital de bucatarie care este prevazut cu suport magnetic poate fi solutia ideala pentru bucataria dvs dat fiind faptul ca acesta a fost special construit pentru a fi cu usurinta pozitionat pe frigider, pe aragaz, pe cuptorul cu microunde sau oriunde altundeva considerati ca va poate fi de folos.

Timerul Digital pe care tocmai l-am amintit are butoane mari, este simplu si usor de folosit, este prevazut cu display LCD si are culoare alba. In cazul in care veti opta pentru acest dispozitiv, cu siguranta nu va mai fi nevoie sa mai stati cu ochii pe ceas in momentele in care gatiti, si veti scapa de frica sa nu se arda mancarea. Timpul maxim care poate fi setat pe un astfel de timer este de 99 minute si 59 secunde.

Asadar, dupa cum se poate vedea, timerul este extrem de important intr-o bucatarie, asa ca aveti posibilitatea de a alege dintre unul mecanic si unul digital, insa recomandarea noastra este timerul digital pentru bucatarie HX101 pe care l-am prezentat anterior.

Leave a Reply