Webhosting aveţi ? Vreau şi eu de 15 mii…

Nu am avut dintotdeauna pe blogul ăsta host-ul care îl am acum. Şi trebuie să recunosc, nu mă pot plânge de el mai ales că e moca (asigurat de tovarăşul Blade), dar pot spune că am avut şi destule chestii nasoale cu vechiul webhost. Murphy avea o lege despre calculatoare care zicea cam aşa:

    Hard disk-ul este acea componenta a sistemului care intepeneste in momentul cel mai nepotrivit cu putinta.

Ei bine, legea asta se potriveşte perfect cu webhostul pe care îl aveam eu înainte. Exact în momentul cel mai NEpotrivit înţepenea, crăpa, dădea strechea în el… Şi cel mai urât este să ai găzduire web de la un provider care pică zilnic, sau care se mişcă execrabil ori nu are toate funcţiile necesare pentru ca blogul tău să se comporte ok.

Cel mai urât moment a fost când tocmai lansasem o dezbatere serioasă pe blog, cu sondaje de opinie, lumea vota, ne simţeam bine, treaba era serioasă, ce mai. Mai puţin host-ul meu, deoarece a picat fix în momentul cel mai nepotrivit. Şi cum o belea nu vine niciodată singură, bineînţeles că a durat 2 zile până ce hosting-ul şi-a revenit. Până aici nu era nimic grav, deşi lumea de pe Y!M îmi dădea buzz-uri, chestii şi mă întreba ce s-a întâmplat cu blogul, faza mai naşpa a fost că atunci când webhostul şi-a revenit (picase din cauză că se schimba nu ştiu ce dudă pe servere), ultimele articole postate pe blog dispăruseră de tot. Şi bineînţeles că back-up ioc.

Cea mai tare fază asta, să scrii un articol pe blogul tău în care să ceri păreri, să pui sondaje de opinie, lumea să vrea să îşi dea cu părerea dar să nu poată pentru că pică hostul, iar atunci când îşi revine, articolul în cauză să dispară cu totul :)) .

Până la urmă nu am mai rescris articolul, doar am postat un articol în care am spus ce s-a întâmplat de fapt, şi că nu recomand webhosting de la acea firmă.

Leave a Reply